Afslank machine
Beauty & mode

Waarom jij een afslank machine in je assortiment moet hebben:

Als dermatoloog of schoonheidsspecialiste heb jij waarschijnlijk veel verschillende apparaten voor jouw klanten. Maar heb jij al een afslank machine? Een afslank machine heeft vele voordelen en je klanten zullen niet meer zonder kunnen! Lees de voordelen en de werking van de perfecte afslank machine voor in jouw praktijk!

Kies voor het GMP afslank machine

De beste afslank machines en apparaten voor jou als dermatoloog of schoonheidsspecialiste vind je bij DEN Esthetics. Dit is een exclusieve verdeler van kwaliteitsvolle apparaten in de Benelux. Het assortiment van DEN Esthetics bevat onder andere het GMP afslank machine. Dit is een afslank apparaat die de schoonheidsidealen van je klanten gaan realiseren.

Hoe werkt het GMP afslank machine?

Het apparaat is een infrarood afslankcabine die werkt op verschillende fronten. De stralingen van de infrarood zorgen ervoor dat ook spanning en stress uit je lichaam worden verwijdert. En dit is ook iets waar vele mensen mee kampen. Daarnaast wordt het lichaam van je klant ontgift omdat de stralen dieper inwerken op je zweetklieren, dieper dan bijvoorbeeld een gewone sauna. Zoals vele onder ons wel weten is warmte een van de belangrijkste factoren waardoor je gaat zweten. En zweet speelt een belangrijke rol in ons lichaam aangezien we voor een groot deel uit water bestaan. 

Eenmaal de sessie is begonnen, geeft dit je klanten een aangename ervaring. De lichaamstemperatuur zal ongeveer 1,8° stijgen. Wat ook heel positief is aan dit apparaat, is dat er vitale functies worden geactiveerd zoals het hart en de bloedsomloop. 

En dan een van de interessantste aspecten; tijdens één sessie kan je klant tot wel 800kcal verbranden!

Nog wat praktische informatie:

We horen je al denken, “Maar wat heb ik als schoonheidsspecialiste of dermatoloog aan dit toestel?” Het antwoord hierop is duidelijk: veel. Dit toestel is super gemakkelijk in gebruik en werkt volledig automatisch. Vanaf dat de klanten terugkomen voor een tweede sessie, kunnen zij dit al helemaal alleen. En misschien nog een interessante factor voor jou: de kost van een sessie is 1€, wat zorgt voor een snelle en langdurige rendabiliteit voor jou.

Koop je GMP afslank machine bij DEN Esthetics

Er zijn twee verschillende modellen. De GMP 414 power+ en de GMP 414 verti power+. Beide hebben ze hun voordelen en beide zeker de moeite om aan te kopen! Neem een kijkje op de website van DEN Esthetics en download zeker de brochure.

Dit vind je misschien ook leuk...