Beauty & mode

Een bezoek aan de haarkliniek Rotterdam

Als je de haarkliniek Rotterdam bezoekt, wat kun je dan precies verwachten? In de haarkliniek is men gespecialiseerd in haar, voornamelijk in haaruitval en de behandeling daarvan. Veel mannen beginnen langzamerhand kaal te worden naarmate ze ouder worden. Dat kan vervelend zijn, want het kapsel is voor de meeste mensen heel belangrijk. Sommige mensen accepteren dat zij kaal worden en doen hier verder niets mee. Anderen hebben het er erg moeilijk mee of vinden een mooie bos haar gewoon veel prettiger. Voor die mensen is de haarkliniek Rotterdam geschikt. De haarkliniek kan mensen helpen om weer haar op het hoofd te krijgen.

Waarom worden veel mannen kaal?

Vraag je in de haarkliniek Rotterdam na waarom veel mannen kaal worden, dan zal men je vertellen dat dit voornamelijk door testosteron komt. Testosteron heeft invloed op de haarzakjes op het hoofd en dat kan tot haarverlies leiden. Stress kan ook een oorzaak zijn voor haarverlies, maar haar dat je door stress verliest kan weer teruggroeien. Dat is niet langer het geval als je kaal wordt als gevolg van testosteron.

Overigens wil dit niet zeggen dat hoe sneller je haar verliest en hoe kaler je wordt, hoe meer testosteron je hebt. Sommige mannen hebben de pech dat hun haarzakjes ook heftiger op testosteron reageren. Gelukkig is er voor deze mannen de haarkliniek Rotterdam. Overigens heeft een kaal hoofd verder geen invloed op je gezondheid. Besluit je om kaal door het leven te gaan, moet je er alleen rekening mee houden dat de hoofdhuid kan verbranden in de zon.

Hoe werkt de haarkliniek Rotterdam?

In de haarkliniek Rotterdam kan men je advies geven als je kaal bent of begint te worden. Meestal zal men je een haartransplantatie aanraden. Medicijnen tegen haarverlies zijn namelijk nog niet zo goed en vormen slechts een tijdelijke oplossing. Daarnaast kunnen medicijnen ook bijwerkingen hebben. Tijdens een haartransplantatie worden de haarzakjes weggehaald van een plek waar je nog haar hebt. Vervolgens worden die haarzakjes op de kale plekken geplaatst. Belangrijk is dus dat er je nog wel hier en daar haar hebt. De meeste mannen worden op het achterhoofd niet kaal, waardoor dit een uitstekend donorgebied vormt.

Hoe zijn de haarkliniek Rotterdam ervaringen?

De ervaringen met de haarkliniek Rotterdam zijn over het algemeen zeer goed. Het is alleen belangrijk dat je de juiste verwachtingen hebt. Vaak zul je niet meer een volle bos haar krijgen als in je jeugd. Echter, kun je er zeker van uitgaan dat je voldoende haar krijgt om je haar normaal te laten groeien. Als je goed geïnformeerd bent en realistische verwachtingen hebt, dan is een haartransplantatie vaak een uitstekend idee. Men kan deze behandeling zeer goed uitvoeren en er zijn vrijwel geen risico’s.

Er zijn relatief veel mannen die ervoor kiezen om een haartransplantatie te nemen. Veel bekende Nederlanders kiezen hier bijvoorbeeld voor. Na enkele weken zie je vaak al niet meer dat er sprake is geweest van een operatie en na een aantal maanden kun je al een middellang kapsel dragen.

Dit vind je misschien ook leuk...