Stellingen
DIY, Overig

Ontdek de voor- en nadelen van een gebruikte stelling

Ben je op zoek naar een nieuwe stelling voor in jouw magazijn? Dan kun je kiezen voor een nieuwe stelling, maar dit is vaak een grote uitgave. Als je een beperkt budget hebt, kan een gebruikte stelling een goede optie zijn. Deze stellingen zijn gekeurd en geschikt om opnieuw te gebruiken. Een gebruikte stelling heeft allerlei voordelen, maar ook een nadeel. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

De voordelen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en iedereen probeert zijn steentje bij te dragen. Als bedrijf is het daarom slim om daarop in te spelen. Bij de aanschaf van een gebruikte stelling, voorkom je dat de stelling naar de stort gaat. Daarnaast hoeft er geen nieuwe stelling geproduceerd te worden, waardoor veel grondstoffen worden bespaard. Een ander voordeel is de kostenbesparing. Voor een gebruikte stelling betaal je minder dan voor een nieuwe, ideaal dus als je een klein budget hebt.

Het nadeel

Naast alle voordelen is er ook een nadeel. Wanneer je een gebruikte stelling wilt aanschaffen, bestaat er de kans dat er geen geschikte stelling is voor in jouw magazijn. Iedere stelling heeft een andere lengte, diepte, hoogte en draagvermogen. Het is belangrijk dat de afmetingen van de stelling aansluiten bij de producten die je erin op wil slaan, omdat het anders onveilig is. Je kunt het beste het aanbod in de gaten houden en een gebruikte stelling bestellen als deze op voorraad is.

Ontdek het assortiment

Ben je enthousiast geworden over de voordelen van een gebruikte stelling? En ben je van plan om het aanbod van gebruikte stellingen in de gaten te houden? Neem dan een kijkje op de website van Stellingstunt en ontdek het assortiment aan Stellingstunt gebruikte legbordstellingen. Heb je een vraag over een stelling? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Dit vind je misschien ook leuk...