Sexy setje
Beauty & mode

No lust, no glory | Wek die spanning weer op!

Begrijp ons niet verkeerd, er hoeft natuurlijk (nog) helemaal geen sleur in je relatie te zijn ontstaan. Maar zelfs dan is het belangrijk dat je die vlam in leven houdt.

Een beetje rudimentair misschien, maar vergelijk het eens met voedsel. Of muziek.  Iedere dag je favoriete gerecht eten of liedje horen, is in het begin nog aangenaam. Maar na enkele dagen zul je merken dat dat stierlijk begint te vervelen. Het wordt daarom hoog tijd voor wat anders. Ditzelfde geldt voor de intieme momenten die jullie als stel samen doorbrengen. Telkens dezelfde standjes en rituelen kunnen je op een gegeven moment gaan opbreken. Hoe krijg je dan die passie van weleer weer terug?

In alle gevallen – je voelt ‘m al aankomen, hartstikke goed – is het zaak dat je een keer wat nieuws probeert! Zo kan het heel bevorderlijk zijn om elkaar in een heel ander dag- of nachtlicht te zien. Trek daarom maar gauw eens je erotische garderobe open! Of neem de tijd om die eens flink aan te vullen.

Lak & Leder

Wat? Of we jullie de bdsm kant op willen sturen? Beslist niet! Dat mogen jullie lekker helemaal zelf weten. Haal in dat geval gauw de kaarsen, zwepen, klemmen, touwen en boeien uit het vet.

Nee, we willen alleen maar illustreren hoe goddelijk je eruit ziet zodra je een pikant pakje van lak en/of leer aantrekt. Zeker aangezien deze materialen ontzettend strak om je borsten, benen, buik en billen gaan zitten. En ja, ook om je schouders en je armen hoor, wees maar gerust. Hoe het ook zij, je natuurlijke vormen komen er zeker in tot hun recht.

Bodystocking

In plaats van je concentreren op het bedekken van je lichaam, kies je natuurlijk voor een zinderende bodystocking wanneer je wilt showen waar het bij jouw lichaam pas écht om gaat! De stoffen waar deze kinky kledingstukken van gemaakt zijn, zijn namelijk nagenoeg altijd transparant of laten met behulp van openingen veel huid zien. Ook bieden ze in de regio’s bij je borsten en kruis vaak easy access, zodat je dit razend populaire kledingstuk tijdens een woest potje lichaamsbeweging gewoon aan kunt houden!

Spelletjes & speeltjes

In bed Monopoly of Ganzenbord spelen is natuurlijk de grootste dooddoener die je je maar voor kunt stellen. Niemand die daarna nog zin heeft om de lust en de liefde eens uitgebreid te gaan vieren. Maar er bestaan ook erotische spellen die de passie juist aanwakkeren in de vorm van pikante vragen en opdrachten! Ieder kaartje schept weer verwachtingen en het is aan jullie om die in te lossen… Daar komt nog bij dat je vast weleens hebt gehoord van seksspeeltjes, of er zelfs al enige ervaring mee hebt. Laat ons eerst eens het bizarre idee uit de wereld helpen dat die alleen maar voor vrouwen zijn bedoeld: dat is niet waar! Er zijn zelfs toys speciaal voor mannen. En ook modellen die ontworpen zijn om stellen meer plezier tussen de lakens te verschaffen zijn volop in omloop!

Misschien kun je dit stoute speelgoed zelfs gaan combineren met die verleidelijke vragen en die vurige antwoorden…

Lingerie

Maar goed, bovenstaande categorie zegt niks over je verschijning. Zie voorgaande dan ook maar als een bonustip.

Jij weet zelf wat je persoonlijke voorkeuren zijn. En die van je partner ken je waarschijnlijk ook wel enigszins. Koop daarom dat ene sexy setje of stel er zelf een samen uit de beste merken, de mooiste kleuren en de hoogste kwaliteit materialen! Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor jullie. Toch…?

Alvast heel veel plezier in jullie avonden, nachten en zelfs dagen vol passie!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *