Huis & tuin

Zijn shutters iets voor jou? Ontdek de mogelijkheden

Ben je al een tijdje op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Dan zijn shutters misschien wel wat voor jou. Shutters zijn binnenluiken met houten verticale lamellen. Je kan goed de lichtinval regelen door ze makkelijk open en dicht schuiven. Ben je benieuwd of shutters iets voor jou zijn? Lees dan verder en kom erachter! 

Voordelen 

Naast raamdecoratie en zonwering bieden shutters ook privacy. Er valt licht naar binnen, maar vanuit buiten kan je moeilijk naar binnen kijken. Als je duurzaamheid belangrijk vindt dan zijn shutters de beste optie als je kijkt naar verschillende soorten raamdecoratie. Shutters hebben namelijk een bijzonder goede isolerende werking. In de winter wordt de warme lucht binnen gehouden en in de zomer kan je de lamellen sluiten, waardoor het niet warm wordt binnen. 

Veel mogelijkheden 

Shutters zijn er in allerlei verschillende materialen. Je kan kiezen voor duurzaam hout of voor kunststof. Daarnaast kan je deze materialen laten schilderen in een kleur naar keuze. Vind je smalle lamellen mooier dan dikke? Dan kan dat natuurlijk ook. Naast de vele mogelijkheden op het gebied van uiterlijk, zijn er ook veel montage mogelijkheden. Shutters zijn namelijk op alle typen ramen te plaatsen, zoals ronde ramen, dakramen, brede ramen en draaikiepramen. 

Laat je adviseren 

Shutters plaatsen kan je zelf doen, maar doordat shutters zwaar en kwetsbaar zijn kan dit een lastige opgave zijn. Het is daarom verstandig om een professional in de arm te nemen en je te laten adviseren. Een professional kan je alles vertellen over de mogelijkheden, zo maak jij gegarandeerd een goede keuze. Shutters zijn een investering en daarom is het belangrijk dat ze goed ingemeten en gemonteerd worden. Er is soms ook de mogelijkheid om de shutters mee te financieren bij het afsluiten van een hypotheek. Dan hoef je niet alles in een keer af te rekenen. 

Shutters op maat 

Denk je dat shutters een aanvulling zijn voor jouw interieur? En overweeg je om shutters aan te schaffen? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en doe inspiratie op. Deze partij heeft een enorm aanbod en kan jou helpen bij het vinden van de perfecte shutters voor in het hele huis. Ze kunnen de shutters op maat maken, dus er is altijd iets voor jou! Wil je shutters kopen of meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Dit vind je misschien ook leuk...