Huis & tuin

Let hier op bij het kopen van een plissé dag en nacht

Ben jij al bekend met de unieke dag en nacht plissés? Een plisségordijn met een dag en nacht systeem bestaat eigenlijk uit twee plisségordijnen. Beide plisségordijnen zitten in één systeem bevestigd, maar het grote voordeel vergeleken met alle andere soorten gordijnen, is dat je twee verschillende stoffen en kleuren kan kiezen. Maar waar moet je op letten tijdens het aanschaffen van een dag en nacht plisségordijn op maat?

Welke stof moet ik kiezen voor het dag en nachtplissé?

De meeste mensen kiezen voor één verduisterende stof en één licht doorlatende stof. Ook wordt er vaker gekozen voor een dubbele stof dan een enkele stof. Het voordeel van een dubbele honingraat stof is dat er geen gaten in de stof zitten waar de koorden doorheen lopen. 

Je kunt ook kiezen dat je bij het bovenste gedeelte kiest voor een enkele stof en het onderste gedeelte een dubbele stof of andersom. De trend van nu is om twee kleuren te kiezen, zo kun je kiezen voor een uitgesproken kleur en een neutrale kleur. Stel via deze link jouw dag-en-nacht plissé samen.

Liever niet boren in je kozijn?

Wil je liever niet in je kunststof of houten kozijnen boren of mag het niet omdat je in een huurhuis woont? Ook dan zijn er mooie oplossing om plisségordijnen op maat op te hangen. Sinds kort kun je op https://www.plissegordijnenexpert.nl/klik-klaar-smartfit-plissegordijnen terecht voor een kliksysteem plisségordijn. Dit kliksysteem bevestig je door middel van een magneetband en een staalband die je op het kozijn plaatst. Hierdoor hoef je niet meer te boren in je kozijn!

Tips voor een voordelig plisségordijn

Als je nu interesse hebt in een plisségordijn, dan kun je dat op verschillende manieren kopen. Je kunt naar een fysieke winkel gaan om de plisségordijnen en het systeem te bekijken. Het nadeel hiervan is dat je vaak meer betaalt dan bij een online webwinkel. Als je dus op de prijs wilt letten, kun je beter kiezen voor een webshop. Een tip voor als je op zoek bent naar meer dan één plissé: deze plissé op maat specialist hanteert stapelkorting. Hoe meer je bestelt, des te hoger jouw korting.

Je kunt dan gelukkig van tevoren gratis stalen aanvragen om de kleur en stof te bekijken. Probeer hierbij een goede voorstelling te maken van jouw maat plisségordijn, want de stof of mate van verduistering kan dan verschillen ten opzichte van de staal. 

  • Keuze uit meer dan 500 kleuren
  • Gratis kleurstalen aanvragen
  • Specialist in plisségordijnen
  • Maatwerk & kwaliteitsproducten
  • Gratis meetservice aan huis
  • Gratis thuisbezorging
  • Stapelkorting

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *