Beauty & mode

Geef een nieuwe look aan je tas: laat je tas bedrukken

Fashion trends. Het is iets waar mensen graag in mee gaan. Wanneer je naar buiten kijkt is het dan soms ook heel erg opvallend wanneer er een nieuwe trend gaande is. Veel mensen lopen dan, op hun eigen manier, rond in deze trend. Of het nou gaat om kleding, tassen, hoeden of andere accessoires, mensen houden ervan om zichzelf uit te drukken door middel van deze uiterlijke dingen. Wat we ook steeds meer zien terugkomen, niet zeker wetende of het een trend te noemen is, zijn vintage items. Vintage items zijn bijvoorbeeld kledingstukken die een tijd geleden in de mode waren en nu weer terugkomen. Vintage kleding vind je vooral in de winkeltjes met tweedehands kleding. Deze kleding is dan ingeleverd door de originele koper en nu met prijs verminderd voor jou. Om in de mode te blijven kun je er ook aan denken om oude kledingstukken of tassen weer een nieuwe look te geven door ze te laten bedrukken! Door je tas te laten bedrukken, wordt je tas helemaal eigen en krijgt het een nieuw leven!

Tas bedrukken

Om mee te gaan in de trend van vintage spullen is het een ideaal idee om je tas te laten bedrukken. Het is dan wel niet helemaal vintage, maar een van de unieke dingen aan vintage items is ook dat er vaak maar 1 exemplaar van is. Wanneer jij ervoor kiest om je tas te laten bedrukken, is er natuurlijk ook maar één zo’n tas beschikbaar. Het leuke aan het bedrukken van je tas is dat je helemaal zelf kunt kiezen wat je op de tas wilt. Een canvas tasje is dan bijvoorbeeld heel erg geschikt. Je ziet tegenwoordig al veel mensen lopen met canvas tassen en vaak zijn deze dan ook al bedrukt. Maar je kan natuurlijk een neutrale tas zonder opdruk, zelf laten bedrukken. Je kunt er aan denken om een logo of foto op de tas te laten bedrukken bijvoorbeeld! Loop jij straks met de meest unieke tas over straat? Wacht dan niet langer een laat je tas bedrukken

Tassen laten bedrukken voor je bedrijf

Heb je een eigen bedrijfje of werk je in een groter bedrijf? Het kan dan heel aantrekkelijk zijn om tassen te laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo! Zoals al eerder genoemd, lopen er veel mensen rond met canvas tasjes. Canvas tasjes zijn namelijk hele fijne tasjes omdat ze van licht gewicht zijn en ze zijn makkelijk mee te nemen wanneer er nog niks in zit. Wanneer je dus besluit om een canvas tas te laten bedrukken en uit te delen aan je werknemers en te geven als relatiegeschenk, is er een grote kans dat men ze ook mee naar buiten gaat nemen. Wanneer zij vervolgens op straat lopen met de tas met jouw logo, krijg je als het ware gratis promotie! Je kunt naast tassen bedrukken ook denken aan het bedrukken van mokken of notitieboekjes voor je relatiegeschenken. Voor nog veel meer opties over bedrukken kijk je op: bedrukken.nl 

Dit vind je misschien ook leuk...