Jij 2.0
Vrije tijd

Jij 2.0

Jij zal altijd jezelf blijven. Maar wie dat precies is, verandert met jou mee. Wordt het tijd om jouw identiteit opnieuw uit te vinden? Spannend hoor!

Voor sommigen zal onderstaande tekst niet heel veel toevoegen. Want er zijn mensen die geleidelijk hun stijl aanpassen en er dan direct drastisch anders uitzien dan een jaar – of zelfs een week – geleden. Maar voor anderen komt die metamorfose wel vanzelf qua innerlijk maar is het lastiger om die ook echt te uiten. Misschien weet je wel wat je wilt maar durf je die stap nog niet te wagen. En anders is het je gewoon nog niet helemaal duidelijk wat je wilt aanpassen om je helemaal te ontpoppen tot… jezelf. Je nieuwe zelf, dan. Jij 2.0.

En dat geeft natuurlijk helemaal niks! Liever dat je de tijd neemt dan dat je je halsoverkop in dit avontuur stort. Want een avontuur, dat is het! Zeker wanneer jij druk bezig bent met jezelf te vinden. En dat doe je in een paar simpele stappen.

Jezelf vinden

Daarvoor moet je naar buiten en naar binnen kijken. In hoeverre ben je ontevreden met de persoon die je nu bent? Vergeet niet dat jij er hoe dan ook altijd mag zijn! Mensen hebben jou te accepteren zoals je bent, zolang je ook maar respectvol met anderen omgaat. Maar zoals we zeiden, jij verandert. En dat kan betekenen dat je huidige jij niet meer overeenkomt met degene die je in de spiegel ziet. Die onvrede kan komen door je haardracht, je visagie of je kleding. Misschien zelfs een combinatie van meerdere van deze factoren. Wees kritisch en doortastend in deze fase!

Kleding

Zodra je een beetje een beeld hebt van wie je bent of wilt zijn, wordt het tijd om je af te vragen wat die nieuwe versie van jezelf dan eigenlijk het liefste zou dragen. Wat past bij je op het gebied van soorten kledingstukken, materialen, texturen en kleuren? En, minstens zo belangrijk: wat heb je daarvan al in je kast hangen?

Extra tip: mocht je nou een beetje creatief zijn, dan kun je misschien zelfs kleren aanpassen of zelfs uit elkaar halen om er iets nieuws van te maken! Zolang de fantasie, de kennis en de kunde er zijn, is werkelijk niets onmogelijk.

Make-up

Ieder gezicht is mooi zoals het is, of je dat nu zelf gelooft of niet. Jouw gezicht is jou in het diepste zijn. Maar die schoonheid mag natuurlijk geaccentueerd worden! Daarvoor gebruik je allerlei cosmetische hulpmiddelen. Heb je die nog niet zo vaak toegepast? Dan kun je je ontdekkingstocht vervolgen door een uitgebreid beautyblog te gaan lezen en zien of de tips die daar staan iets voor jou zijn.

Veel succes met je transformatie naar je ware zelf!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *