Overig

Populairste soorten sim only abonnementen

Denk je aan een abonnement, dan denk je al snel aan sim only. Hoewel er natuurlijk meerdere manieren zijn om te bellen, sms’en en internetten met je telefoon, zoals bijvoorbeeld prepaid, blijft het afsluiten van een sim only abonnement toch het vaakst voor gekozen te worden.

Wanneer er gekeken wordt naar sim only abonnementen, valt op dat er veel verschillende soorten zijn. Welke zijn het populairst? Dat lees je hier!

Soorten sim only abonnementen

Het klinkt voor sommigen misschien raar. Sim only is toch gewoon sim only? Hoewel dat klopt, valt op dat men vaak kiest voor een specifiek soort abonnement met bepaalde kenmerken. Voorbeelden van soorten sim only’s zijn:

  • Onbeperkt bellen
  • Goedkope sim only’s
  • Sim only zonder internet
  • Zakelijke sim only
  • Onbeperkt internet

Uiteindelijk zijn er twee sim only’s waar het vaakst voor wordt gekozen: goedkope sim only abonnementen en sim only’s met onbeperkt internet. Deze worden hieronder verder toegelicht.

Goedkope sim only

De goedkoopste sim only abonnementen zullen altijd in trek blijven. Dit omdat je simpelweg bespaart. Het is in veel gevallen goed mogelijk om te besparen. Toch blijven sommige mensen voor duurdere abonnementen kiezen. Dat kan bewust zijn, omdat men bijvoorbeeld tevreden is bij de huidige provider. Vaak is men er echter niet van bewust dat besparen goed mogelijk is.

Hoe kom je tot een goedkoop sim only abonnement?

  • Vermijd te grote bundels. Kies in plaats hiervan voor een bundel die bij jou past op basis van jouw verbruik (zowel op het gebied van bellen, sms’en als internet). Het is bijvoorbeeld zonde om een abonnement met 5 GB data af te sluiten als je maandelijks 2 GB verbruikt, of om voor onbeperkt bellen te kiezen als je niet meer dan 100 minuten per maand belt.
  • Houd er rekening mee dat langer lopende abonnementen vaak voordeliger zijn.
  • Goedkoop is altijd relatief tot jouw verbruik. Ben jij een grootverbruiker, dan wil je kijken naar een zo goedkoop mogelijk abonnement op basis van jouw verbruik. Het heeft dan geen zin om naar een abonnement van 5 euro per maand te zoeken.

Sim only onbeperkt internet abonnement

Vandaag de dag is het internet onmisbaar. Zowel thuis als buitenshuis. Men gebruikt het internet niet alleen vaker, maar ook op steeds meer verschillende plekken. Daarvoor wordt een telefoon het vaakst gebruikt. Hierbij is een geschikt abonnement nodig. Daarom wordt een sim only met onbeperkt internet aangeraden aan mensen die zorgeloos willen internetten, zonder op te hoeven letten hoeveel data nou is verbruikt. 

Bijkomende voordelen van een sim only met onbeperkt data is dat je als hotspot kan fungeren voor wanneer iemand in jouw omgeving even internet nodig heeft, of dat je thuis direct kunt switchen naar je mobiele data als je WiFi het even niet doet.  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *