Vrije tijd

Een uniek zwaard kopen

Wanneer je een uniek zwaard wil kopen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de meeste uitgebreide collectie voor het kopen van een samurai zwaard of katana. De Japanse vechtkunst items zijn echte collector items omdat ze veelal met de hand worden gemaakt. Maar daarnaast kun je er ook sporten mee uitvoeren. Ons unieke en kleinschalige bedrijf heeft de meest authentieke zwaarden in de collectie.

Kenmerken van een Katana zwaard

Katana zwaarden zijn meestal handgemaakt of handgevouwen. Bij ons kun je ook een Katana kopen. Maar er zijn ook modellen die differentieel gehard worden. Deze zijn populair onder de verzamelaars van collector items en zwaarden. Maar ook zijn ze functioneel te gebruiken in de Japanse vechtkunst. De zwaarden worden zo gemaakt dat je er direct mee kunt vechten. Van praktische modellen tot de elite modellen, je vindt het bij ons op de webshop. 

De eigenschappen van een Samurai zwaard

Samurai zwaarden zijn de klassieke zwaarden die vroeger ook in oorlogen werden gebruikt. Later is er een verzamelnaam ontstaan voor alle zwaarden bij elkaar: Katana. Een echt Samurai zwaard is enkel bedoeld voor het beoefenen van de vechtsport. In tegenstelling tot de Katana zwaarden die veelal verzameld worden door verzamelaars. Waar een Katana meer wordt gemaakt en gebruikt door de elite, is een Samurai voor de “normale” mensen geschikt.

Welk zwaard past het beste bij jou?

Iedereen heeft een bepaalde smaak bij het kiezen van een Katana zwaard. Dit kan zijn op uiterlijke kenmerken maar ook op de toepassing die je er mee kunt beoefenen. Wij kunnen dit niet bepalen voor je. Ook is er natuurlijk verschil in grootte van de zwaarden. Dit kan ook een doorslaggevend punt zijn. Of toch juist weer het verhaal wat erachter zit en welke familie deze zwaarden heeft gemaakt. Allemaal punten waar mensen op letten bij de aanschaf.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *