Geen categorie

Zo vind je de beste ring voor je geliefde

Liefde op het eerste gezicht? Of naar elkaar gegroeid? Het maakt niet uit, want jullie houden zielsveel van elkaar. Dan is de volgende stap natuurlijk trouwen! Eerst maar een aanzoek doen dan, maar… hoe vindt je de juiste ring? Dat lees je hier! 

Ringmaat

Dit is de eerste en misschien ook wel de belangrijkste stap! Een ring die niet past of te groot is, dat kan écht niet. Zorg er dus voor dat je erachter komt wat de ringmaat van je geliefde is. Je kunt dit doen door wat goedkopere sieraden spontaan te geven met een aantal ringen ertussen. Zorg ervoor dat het verschillende maten zijn, zodat je kunt zien welke het beste past. 

Wil je jouw geliefde niet verdacht maken door sieraden te geven? Wees creatief! Zo kun je bijvoorbeeld een paar handschoenen breien of haken. Even tussendoor vragen hoe groot haar vingers zijn en even opmeten, maar dan moet je wel de handschoenen maken. Anders is het toch nog wat verdacht… Een ander idee is om jullie handen in wax te laten zetten. Zo heb je ook nog eens een mooie herinnering! Wel moet je rekening houden met het feit dat de wax vingers iets groter zullen zijn. Dus dan kun je beter een maatje kleiner nemen. 

Goud, zilver, steen?

Er zijn zoveel opties bij verlovingsringen, bijvoorbeeld een verlovingsring van witgoud, maar hoe weet je wat je partner nou het allermooist is? Is je partner actief op Instagram of Facebook? Kijk dan of er bepaalde sieraden pagina’s worden gevolgd en wat je partner heeft geliked. Een beetje stalken, maar met een goede intentie! Ook kun je al kijken of je partner al sieraden heeft en wat voor sieraden dat zijn. Heeft je partner veel gouden sieraden, dan is goud waarschijnlijk de voorkeur. 

Naast de kleur van de ring zelf, kun je ook nog kijken naar wat voor steen je in de ring wilt hebben. Er zijn veel mogelijkheden, maar ook hier is het belangrijk om te weten wat je geliefde mooi vindt. Je kunt bij stenen op basis van lievelingskleur kijken, maar ook weer naar vorige sieraden. Zijn er al sieraden met stenen of juist helemaal niet? Zijn er helemaal geen stenen? Dan kan het ook zijn dat je partner er niet fan van is en is het misschien beter om een gouden of zilveren ring te nemen met een mooi design. 

Let bij het kiezen van een steen ook op de kleurcombinatie die je maakt. Sommige stenen staan mooier bij zilver dan bij goud bijvoorbeeld. Vergeet hierbij ook niet te letten op de voorkeuren van je geliefde. Weet je het écht niet en wil je niet riskeren dat je geliefde erachter komt? Met een diamanten ring kun je niet fout gaan!

Succes met het kiezen van de ring voor jouw geliefde!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *