Black Friday 2021: alle belangrijk informatie
Beauty & mode

Black Friday 2021: alle belangrijk informatie

Wil jij graag optimaal profiteren van mooie aanbiedingen? Dan is het zeker een aanrader om af te wachten tot Black Friday 2021. Tijdens dit kortingsevenement lopen de kortingen hoog op en kunt heel veel geld besparen op je aankoop. Voordat dit evenement begint is het slim om op de hoogte te zijn van alle belangrijke informatie.

Datum van Black Friday 2021

Wanneer is Black Friday 2021? Dit jaar zal Black Friday plaatsvinden op vrijdag 26 november. Black Friday valt altijd op de dag na Thanksgiving en omdat deze altijd op een donderdag plaatsvindt, zal Black Friday altijd op een vrijdag zijn. De datum is niet ieder jaar hetzelfde, omdat Thanksgiving ieder jaar op een andere datum gevierd wordt. Voor 2021 kun je dus de 26e november in je agenda omcirkelen.

Welke winkels doen mee?

Welke winkels meedoen aan Black Friday 2021 is nog even afwachten. Er zullen natuurlijk genoeg bekende winkels zijn die voorgaande jaren ook meededen, zoals Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Maar er zijn ieder jaar ook een aantal nieuwe winkels die voor het eerst meedoen. Het is dan ook slim om op de hoogte te blijven van nieuws rondom Black Friday, zodat je goed voorbereid bent.

Meer over de kortingen + goede tips

Het is logisch dat je wilt weten hoeveel jij kunt besparen tijdens Black Friday. En ook dit is afwachten, want de meeste deals worden pas kort van tevoren of pas tijdens Black Friday zelf bekend gemaakt. De kortingen lopen van 20 tot 70% op heel veel verschillende producten. Zorg er dan ook voor dat je weet welke winkels meedoen, waar de kortingen op gelden en hoeveel jij kunt besparen. Wees er op de dag zelf ook snel bij om te voorkomen dat je te laat bent. De beste deals zijn natuurlijk als eerste weg!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *