Eten & drinken

Het gemak van cocktails bestellen!

We moeten nu even wachten maar voor we het weten mogen we vast wel weer een feestje pakken met een heerlijke cocktail in onze handen. Maar tot die tijd zijn we aangewezen op onze eigen bartender kunsten. Geen paniek want nu kun je heel gemakkelijk cocktails bestellen via het internet. Verse cocktails die ready to drink zijn! Heerlijk voor een avondje thuis op de bank tijdens een lockdown!

Alles dat je moet weten over het bestellen van cocktails

Wanneer je zin hebt om eens een avondje lekker los te gaan met je partner tijdens de lockdown die wel of niet gaat komen, dan is het bestellen van verse cocktails lekker makkelijk. Er is een ruime keuze uit de soorten cocktails die je kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een all time favorite, de Sex on the Beach. Of wellicht een pina colada? Ben je in tropische sferen? Probeer dan eens een frozen Margarita. Fris, exotisch en lekker koud!

Geen alcohol meer na 20:00

Na de nieuwe maatregelen van het kabinet waarbij er geen alcohol meer verkocht mag worden na 20:00. Lopen veel nachtwinkels en supermarkten omzet mis. Ook voor jou als consument kan dit erg vervelend uitpakken. In tijden als deze is een zomers thuis feestje met het gezin of je partner nou net datgene wat nog een beetje vrolijkheid en positiviteit biedt. Ben jij niet in de gelegenheid om voor 20:00 je boodschappen te doen? Geen probleem je kan tegenwoordig overal online bestellen. Het vergt een klein beetje vooruitplannen maar goed dan heb je wel wat.

Hoe werkt het?

Heel simpel! Om jouw favoriete cocktails te bestellen ga je naar een site die dit aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan Toroson. Zij bieden allerlei vers gemaakt cocktails aan die je kunt aanschaffen in een fles. Bestel je deze vandaag? Kun je er morgen al een slokje van proeven! 

Zodra je de fles(sen) thuis hebt ontvangen kan het feest pas echt beginnen. De door jou bestelde cocktails kan je gemakkelijk serveren.Vul simpelweg een glas met crushed of shaved ijs en vul aan met de heerlijke smaken die er beschikbaar zijn.

Een cocktail bestellen voor iedereen! 

U kunt zelfs uw kinderen meenemen in de feeststemming door alcoholvrije cocktails te bestellen. Door de leuke kleurtjes, de heerlijk smaak en natuurlijk het papieren parapluutje is dit een drankje dat ze zeker niet zullen overslaan!

Buiten dat is een fles met een verse cocktail ook een onwijs leuk iets om aan iemand kado te geven. Geef er bijvoorbeeld een cocktail shaker bij en een mooi stel glazen en je hebt een hartstikke leuk kadopakketje!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *