Eten & drinken

Gasten aan de deur? Zet je beste beentje veur(t)!

Zolang je bezoekers je na aan het hart gaan of je om wat voor reden dan ook indruk op ze wilt maken, haal je daarvoor alles in huis wat nodig is. Ook servies en glaswerk!

Je zet iets op tafel of… je zet iets op tafel. Het verschil zit hem in de nuance. Natuurlijk kun je welk gerecht dan ook op een schotel kwakken of het heel netjes arrangeren. De smaak wordt er natuurlijk niet minder om. De sfeer wel.

En zodra je het ook echt mooi weet te presenteren, wil je daar uiteraard wel de beste serviezen voor gebruiken. Tja, dat kan betekenen dat je wat dieper in je buidel moet tasten. Heb je dat ervoor over? Dan is het zaak om te weten wat de meest praktische maar ook visueel aantrekkelijke merken zijn.

Tja, zouden we die allemaal gaan opnoemen, dan zit je volgend jaar nog te lezen. Maar we kunnen uiteraard wel een tipje van de sluier oplichten! Bekijk daarom hieronder een greep van de grootste specialisten op het gebied van glaswerk en servies voor de eet- én koffietafel. Doe er je voordeel mee!

Schott Zwiesel

Zodra je iets te vieren hebt, klinken de glazen. Zowel de glans als het geluid hiervan worden een stuk mooier wanneer je voor kwaliteit kiest. En dan komt al gauw het oer-Duitse merk Schott Zwiesel om de hoek kijken! Het maakt al furore sinds de oprichting in 1872 en biedt vandaag de dag de schitterendste glazen voor wijnen, bieren, whisky’s, cocktails en andere koude dranken. Iedere onderdeel is gemaakt om de smaak en temperatuur van de inhoud te optimaliseren. Maar dankzij hun opvallende design zijn je Schott Zwiesel glazen ook nog eens een streling voor het oog!

Maxwell & Williams

De een houdt van kleurrijke patronen, de ander houdt het graag simpel. Ieder z’n ding, natuurlijk! Maar kiezen is niet vereist wanneer je voor de Australische topontwerpen van Maxwell & Williams

gaat. Hoe vrolijk of sober je aankleding ook is, je weet met het grootste gemak de juiste borden en schalen te vinden! De kwaliteit ervan wordt eveneens de hemel in geprezen door experts. En dat doen ze natuurlijk niet zomaar. Heb je aanvullingen op je servies nodig of heb je op dit gebied nog helemaal niets in huis? In beide gevallen is Maxwell & Williams een meer dan geschikt startpunt!

Villeroy & Boch

Met je handen eten doe je voornamelijk wanneer je friet of pizza op je bord hebt liggen. Zo niet, dan mag het je niet aan prestigieus Villeroy & Boch bestek ontbreken! Al sinds 1748 is dit een gevestigde naam bij liefhebbers van culinaire hoogstandjes. Borden, glazen, schalen, koppen, schotels en decoraties; alles wat je hartje begeert heeft dit kwaliteitsmerk te bieden. Een kleurrijk gedekte eettafel of iets lekkers bij de koffie, daarvoor draaien de topontwerpers van deze geliefde fabrikant hun hand niet om! Ontdek de gezelligheid zelf en maak je verzameling compleet om van iedere avond met gasten iets bijzonders te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *