Eten & drinken

Waarom niet gewoon cocktails bestellen?

Met de maatregelen die de overheid treft om het coronavirus tegen te gaan, zitten we weer tegen een lockdown aan te hikken. Een treurig gezicht? Nee joh! We maken er gewoon een feestje van. En hoe doe je dat? Door heel gemakkelijk cocktails online te bestellen. Geen uitgebreid feest natuurlijk maar wel gezellig met het gezin aan de eettafel en een spelletje spelen met een cocktail in de hand. Voor de kinderen natuurlijk wel een alcoholvrije cocktail! Lees in dit blog meer over het bestellen van jouw cocktails.

Een cocktail bestellen in iedere smaak

Zie je dat idee wel zitten? Om het thuiszitten even wat leuker te maken door middel van een cocktailparty? Zo ja, bestel dan snel die cocktails online in een daarvoor bestemde webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan Toroson. Zij maken al jarenlang de lekkerste cocktails in hun eigen restaurant en hebben deze heerlijke recepten in een fles weten te stoppen. Zo kan jij hier thuis ook van genieten. 

Bij Toroson heb je een ruime keuze uit de te bestellen cocktails. Een Sex on the Beach, een Pina Colada of een heerlijke watermelon daiquiri? Ze hebben het allemaal! Ook voor niet drinkers zijn er heerlijke mogelijkheden. Zij hebben een ruim aanbod voor alcoholvrije cocktails die je gemakkelijk online kan bestellen.

Hoe het werkt

En dat is geen hogere wiskunde. Je gaat gewoon naar een site zoals Toroson en kiest de cocktails uit die jij graag thuis zou willen drinken. De cocktails bestellen doe je vandaag en het ontvangen doe je al de volgende dag. Simpel!

Ook het bereiden van de cocktails is zeer gemakkelijk. Vul een mooi cocktailglas met crushed of shaved ijs en vul deze af met jouw favoriete cocktail. Plakje sinaasappel of citroen op de rand en een parapluutje mag natuurlijk niet ontbreken en klaar is je cocktail!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *