Overig

Moderne communicatiemogelijkheden voor je bedrijf

Cloud telefonie is steeds meer in optrek en zeker tijdens corona wordt het online vergaderen en werken steeds belangrijker. Tegenwoordig zijn daar verschillende mogelijkheden voor en systemen en applicaties worden ook steeds slimmer. Belangrijk is dat deze online werkomgeving veilig is en goed werkt. Hiervoor kun je het beste goed op voorbereiden en inlezen. Een samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf is daarbij ook zeker aan te raden.

Verbetering van je systeem met Webex

Jouw bedrijf maakt waarschijnlijk gebruik van meerdere leveranciers voor de verschillende samenwerkingstools. Deze gefragmenteerde oplossing levert vaak problemen op omdat de diverse onderdelen niet goed op elkaar afgestemd zijn. Een goede, snelle en effectieve communicatie is tegenwoordig van steeds groter belang. We werken niet altijd meer op kantoor, maar ook vanuit thuis, of zelfs vanuit het buitenland. Werknemers hebben de juiste tools nodig om ook op afstand gemakkelijk heen en weer te kunnen schakelen tussen de vele mogelijkheden om met elkaar contact op te nemen. Webex calling is een systeem waarbij alle communicatiemiddelen in de cloud zijn ondergebracht. De overheadkosten voor een fysiek telefoonsysteem komen dan te vervallen. Webex calling helpt je alle verbindingen binnen je bedrijf naar een hoger niveau te brengen en daardoor de samenwerking sterk te verbeteren.

Wat kan Webex je bieden

Hieronder een lijst van een aantal services die je aangeboden worden:

  • Eenvoudig videovergaderingen
  • Meerdere apparaten en software naadloos samenwerken
  • Versturen en delen van content
  • Kwalitatief online vergaderen
  • Beveiligd opslag van gegevens en documenten
  • Te bedienen vanaf elk apparaat

Je kunt het gehele systeem vanuit één centrale cloud-app beheren en heb je een serviceprovider waarbij je je prettig voelt dan kun je deze gewoon blijven gebruiken. Wil je weten wat dit systeem nog meer voor je kan betekenen en wil je de vele andere mogelijkheden verkennen bezoek dan de website van Webex calling.

Moderniseer je bedrijf met Webex

De automatisering en in de cloud werken was al in opkomst, maar sinds corona is dit in een versnelling geraakt. Door het verplicht thuiswerken moesten vele bedrijven een snelle omschakeling maken.  Als organisatie moet je digitale werkplekken inrichten die bijdragen aan de kwaliteit van de onderneming. De verwachting is dat deze trend niet meer verdwijnt en eerder norm dan uitzondering wordt. Blijf dus niet achter op je concurrentie en vaar gelijk mee met de flow. Kies voor kwaliteit, ervaring en service met een goed ingerichte digitale werkomgeving. Waarbij de beveiliging van je omgeving een prioriteit is. Het laatste wat je wil is dat er gevoelige bedrijfsinformatie lekt. Kortom een klus voor een professional.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *