Blue Industry
Beauty & mode

Blue Industry, het nieuwe merk voor herenkleding

Blue Industry is hét merk voor unieke herenkleding volgens de laatste modetrends. Het merk is verkrijgbaar bij diverse winkels door heel Nederland, waaronder Only For Men. Op de webshop van Blue Industry kun je terecht voor een complete outfit, geschikt voor elke gelegenheid. Ga je voor een casual uitstraling of toch liever strak in pak naar een zakelijk evenement. Bij Blue Industry ben je aan het juiste adres voor een outfit die past bij jouw stijl!

De collectie van Blue Industry 

Blue Industry verkoopt een ruim assortiment aan jassen, broeken, truien, overhemden en shirts. De Blue Industry Jassen worden gemaakt in diverse kleuren en pasvormen. De jacks zijn van goede kwaliteit en zijn gemakkelijk te combineren bij elke outfit. De jassen zijn geïnspireerd op sportkleding. Door de fijne details en de typische ritsen heeft elke jas het eigen Blue Industry handschrift.

De broeken kenmerken zich door het gebruik van subtiele details, verfijnde afwerking en een mooie pasvorm. De broeken worden gemaakt in een ruime variatie aan stoffen en kleuren, waardoor ze bij elke outfit te combineren zijn. De details van de kledingstukken geven net dat beetje extra aan je outfit. De Blue Industry Broeken zijn zowel geschikt voor een complete business look als voor een casual uitstraling.

Een trui is een musthave in iedere mannelijke garderobe. Je kunt een trui of vest van Blue Industry combineren met een van de overhemden of met een polo. Je maakt de look af met een stijlvolle broek en een jas, passend bij het seizoen. 

Blue Industry Basics

Blue Industry heeft ook een lijn met basic items. Overhemden, t-shirts, polo’s en broeken in diverse basis kleuren. Je kunt de items met elkaar combineren of je draagt ze met een van de opvallende items uit de collectie. 

Blue Industry Sale

Bij Blue Industry zijn er gedurende het hele jaar leuke aanbiedingen. In de outlet vind je een stijlvolle outfit voor een voordelige prijs. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe outfit volgens de laatste trends van het seizoen? Neem dan een kijkje op de website van blueindustry.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *