herenmode
Beauty & mode

Up to date herenmode tips

Vroeg in de ochtend maken mensen vaak tijd om leuke kleren uit te zoeken voor weer een dag op kantoor. Een shirt dat mooi bij de broek past of de schoenen aanpassen aan de kleur van de riem. Het enige waar eigenlijk niet over nagedacht wordt zijn de sokken, die worden meestal met slaperige ogen uit een kastje getrokken. Zonde, want sokken kunnen er juist voor zorgen dat je opvalt op je werk!

Slim, creatief en zeer succesvol

Kleding kan laten zien of je succesvol bent of niet, en door de jaren heen is dit zeker gebeurt en op vele verschillende manieren. Zo droegen succesvolle mensen rond 1950 een mooi pak met een bijpassende fedora. Tegenwoordig ligt dat wel anders. Nu kan je dat laten zien aan de hand van je sokken. Er is veel onderzoek naar gedaan, en er is gebleken dat personen met gekleurde sokken in vele gevallen veel creatiever, ondernemender, intelligenter en succesvoller zijn!

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed 

Tegenwoordig zie je dit soort sokken ook veel vaker in de winkels, waardoor je een ruime keus hebt. Het maakt eigenlijk niet uit in welke winkel je komt, als ze sokken verkopen hebben ze bijna altijd wel gekleurde sokken. Zo heb je neon gele sokken met zebra’s, regenboog sokken, oranje sokken met wolken, et cetera. Als je kijkt naar succesvolle mannen zie je als dat zij steeds meer en steeds vaker dit soort sokken dragen. Een voorbeeld hiervan is George Bush.

Deze oud-president van Amerika stond in zijn tijd vooral bekend om de sokken die hij droeg. Het werd op een bepaald punt zo zijn handelsmerk, dat er sokken waren met zijn gezicht erop gedrukt. De persoon die hiervoor het meeste geld wilde geven mocht de sokken hebben. Hij heeft dit geld vervolgens aan een goed doel geschonken. Deze oud-president heeft eigenlijk altijd wel opvallende sokken gedragen. Op foto’s was hij te zien met sokken met de Amerikaanse vlag erop geprint, rood met witte streepjes, sokken met afbeeldingen van verschillende boeken, et cetera.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-boxershorts 

Enclothed cognition

Wist je dat het dragen van bepaalde kleding invloed kan hebben op jouw persoonlijkheid?. Dit heet ook wel enclothed cognition. Het dragen van gekleurde sokken kan er zeker voor zorgen dat je je een stuk zelfverzekerder voelt. Dit kan zeer handig zijn als je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek hebt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *