Geen categorie

Koophuis

Schat, als wij gaan verhuizen dan wil ik heel graag een gietvloer uit Friesland in de badkamer. Dit zei je vriendin een maand geleden. Het wordt inderdaad echt tijd voor een nieuwe woning, helemaal omdat je sinds kort weet dat je vriendin zwanger is. Het was best een lange weg om daar te komen met veel teleurstellingen.

Je vriendin durfde het ook pas aan je te vertellen toen ze de bevestiging had van de dokter. De band die jullie hebben is hierdoor gelukkig alleen maar sterker geworden. Je weet heel zeker dat zij de vrouw van je dromen is. Met haar wil je oud worden. Na een aantal keer verhuisd te zijn willen jullie graag een eigen koophuis. Wat je dus helemaal naar eigen smaak kan inrichten. Laat dat maar aan je vriendin over.

1001 plannen

Jullie hebben een huis op het oog en je vriendin vindt het helemaal fantastisch. Ze loopt over van de plannen en heeft voor elk aspect van het huis idee├źn. Van de zolder tot de kinderkamer. Al dagen loopt ze rond met tekeningen en verf samples. Ze heeft haar eigen stijl en wil dit graag laten doorvloeien in haar eerste echte eigen huis.

Je moet eerlijk toegeven dat je het heel erg leuk vindt dat ze er echt een liefdesnestje van wil maken. Het ligt dicht bij het park, de supermarkt en de kinderopvang dus dat is echt ideaal. Over drie weken weten jullie of het bod wat jullie hebben gedaan wordt geaccepteerd. Het eerste koophuis, wat een avontuur!

Trouwen?

Toen jullie aan elkaars ouders vertelden dat er een kindje op komst was hadden de moeders maar 1 vraag. Gaan jullie ook trouwen? Als koppel hebben jullie besloten om een ander huis voorrang te geven. Dit in verband met de veiligheid van het langverwachte kindje. De moeders vinden dit moeilijk te accepteren maar zijn het wel eens met het statement dat zoiets geen haast heeft.

Van beide vaders krijg je een biertje en een klap op de schouders. Ze zijn maar wat trots dat jullie het zo goed voor elkaar hebben. En als jullie het huis inderdaad toegewezen krijgen dat komen ze maar wat graag eten of logeren. Ook hopen ze heel erg dat de zwangerschap goed blijft gaan en ze drukken je op het hart om je liefje niet te hard van stapel te laten lopen.

Het is feest!

Je komt terug van je wekelijkse sportles en bent net klaar met omkleden als de telefoon gaat. Je krijgt te horen dat het bod is geaccepteerd! Na het uitwisselen van beleefdheden en nog wat extra informatie hang je op en sprint naar de supermarkt. Je gaat het allerlekkerste eten bereiden voor je vriendin om dit te vieren. Nu nog alle plannen realiseren, je weet dat het een hele klus wordt maar je bent erop voorbereid. Wel besluit je samen met je vriendin om een klusteam in te huren want ze wil het rustig aan doe in verband met de zwangerschap.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *