webshop verpakkingen
Online shopping

Pret met je pakket

Althans, het is de bedoeling dat je pakket elders pret gaat verzorgen. Bij de ontvanger welteverstaan. En ook moet verzenden geen martelgang zijn. Integendeel zelfs!

En toch is het telkens maar afwachten. Tja, je zou het als buitenstaander misschien niet direct denken, maar je omzet als (web)winkelier hangt hier wel van af! Zodra een pakket eenmaal de verantwoordelijkheid van de bezorgdienst is geworden, kan er van alles mee gebeuren. Komt de verpakking – of erger nog, de inhoud! – echter beschadigd aan, dan kun je er vergif op innemen dat de schade op jou wordt verhaald. En alsof dat nog niet erg genoeg is, een vernietigende recensie kan het gevolg zijn! Dat is iets wat je aan het begin van je ondernemingsavontuur zéker niet kunt gebruiken.

Gelukkig gloort er hoop aan de horizon. Wat je namelijk vooral nodig zult hebben is betrouwbaar verpakkingsmateriaal. En dat is gelukkig volop verkrijgbaar. Hiermee verhoog je de kans dat wat je verstuurt ook daadwerkelijk in topconditie aankomt bij de geadresseerde en die zal – actief dan wel passief – zorgen voor meer omzet en reclame. Door jou bijvoorbeeld bij vrienden en familie aan te bevelen.

Wat zijn dan precies de producten en diensten die je van experts op het gebied van verzendmateriaal zeker mag verwachten?

Verpakkingsmaterialen

Best wel vanzelfsprekend, dachten we zo. Maar ga niet voor het eerste het beste karton. Je wilt wel zeker zijn dat dit kwalitatief hoogstaand genoeg is, evenals dik en duurzaam. Bovendien moet de constructie van dozen en enveloppen zo zijn dat er met de inhoud nauwelijks iets kan gebeuren. En dat er behoorlijk wat voor nodig is om het verpakkingsmateriaal in te deuken.

Heb je een betrouwbare leverancier gevonden? Dan is het tijd om je webshop verpakkingen te gaan bestellen! Zorg er wel voor dat je een veilige en droge plek voor al deze dozen, enveloppen en/of kokers hebt. Natuurlijk kies je alleen voor de hoogste kwaliteit en moeten deze verzendmaterialen tegen een stootje kunnen. Maar je wilt ook weer geen onnodige risico’s nemen!

Het is bovendien belangrijk dat je geen compromissen hoeft te sluiten met jezelf; jouw wil is wet. Ga daarom altijd in zee met een leverancier die niet alleen kwaliteit maar ook maatwerk kan leveren. Zo krijg je altijd precies waar je voor betaalt.

Doos bedrukken

Wil jij een gevestigd merk worden? Dan moet je gekend worden. En erkend. En herkend ook nog eens! Nou, ga d’r maar aan staan. Hoe ga je dit allemaal voor elkaar krijgen?

Jouw reputatie komt je inderdaad niet aanwaaien. Maar die wordt opgebouwd uit meerdere factoren. Zo zijn daar de service en kwaliteit die alleen jij kan bieden en waar jouw onderneming dan ook bekend om zal staan. Bovendien zal er geadverteerd moeten worden. En dat kun je alleen doen zodra je in het oog springt. Met een pakkend logo en een herkenbare huisstijl, bijvoorbeeld. Laat die dan ook op iedere koker, envelop of doos bedrukken waarmee jij de producten uit je winkel naar klanten verzendt! Zo wordt de kwaliteit van je bedrijf meteen aan dat ene belangrijke woord gekoppeld: betrouwbaarheid.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *