Zo kun je de beste kortingen scoren
Online shopping

Zo kun je de beste kortingen scoren

Je ziet het vaak bij webshops, de mogelijkheid om een kortingscode in te voeren. Met een kortingscode kun je een product met korting verkrijgen. De korting wordt dan automatisch van het aankoopbedrag afgehaald. Dit is een van de manieren om online kortingen te scoren. Er zijn nog meer manieren om online aan kortingen te komen. De belangrijkste bespreken we hieronder. 

Kortingscodes

Digitale kortingscodes vind je meer en meer. Een kortingscode zorgt ervoor dat je sneller een aankoop doet en meer waardering krijgt voor de webshop. Je kunt kortingscodes vaak vinden op verzamelplatformen. Dit zijn websites die kortingscodes bij elkaar zoeken. Deze websites hebben vaak afspraken met adverteerders van het bedrijf waar de code gebruikt kan worden en ontvangen voor elke aankoop een bepaald gedrag. 

Black Friday

Een andere manier om te genieten van grote kortingen is tijdens Black Friday. Het is een begrip dat uit Amerika is overgenomen. Tijdens deze ‘Zwarte Vrijdag’ kun je op zoek naar de beste aanbiedingen en wordt er gestunt met kortingen. Black Friday vindt ieder jaar plaats op de dag na Thanksgiving. De datum verschilt per jaar, maar het valt altijd op een vrijdag. Traditiegetrouw doen veel Amerikanen in dit weekend hun kerstinkopen. Veel webshops geven het hele weekend kortingen weg. De maandag na Black Friday wordt ook wel Cyber Monday genoemd. Ook dan kun je de beste online aanbiedingen vinden. Vaak scoor je dan de restanten met soms wel tot 90% korting. Ook SuperSales doet mee met Black Friday.

Punten verzamelen

Nog een manier om kortingen te krijgen is door punten te verzamelen. Dit staat ook wel bekend als loyalty marketing. Loyalty marketing is gericht op een lange relatie tussen jou en de webshop of winkel. Bij veel winkels en webshops bouw je een puntensaldo op na iedere aankoop. Bij sommige webshops krijg je punten voor het aanmaken van een account of voor het liken van een social media bericht. Door punten te sparen en deze in te leveren kun je soms hoge kortingen krijgen of soms zelfs een product helemaal gratis krijgen. 

Dit vind je misschien ook leuk...