Verwarmde handschoenen
Online shopping, Overig, Vrije tijd

Bereid je goed voor op het vertrek naar de skioorden

Nu de feestdagen achter de rug zijn, komen de wintersportvakanties dichtbij. De één heeft de wintersport er al op zitten, terwijl de andere nog enkele weken moet wachten. Naast alle voorbereidingen die je dient te treffen is het ook belangrijk om met goede kleding op pad te gaan. Want het kan enorm koud zijn op de hoge pistes. 

Koude handen

De handen zijn één van de lichaamsdelen die het snelst koud aanvoelen, de ervaring is als ze koud zijn, dat ze dan ook koud blijven. Niet handig als je net bovenop de piste staat, klaar voor de tocht naar beneden. Naast dat het vervelend is, kan het ook enorm pijnlijk zijn. Een oplossing hiervoor zijn verwarmde handschoenen. Deze verwarmde handschoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Het belangrijkste eigenlijk van de handschoenen met verwarming is een krachtige accu, waardoor je ongestoord tijdens het skiën kan blijven door verwarmen. Niks is vervelender dan wanneer de verwarming ophoudt en je bent nog niet beneden.

Verschillende verwarmde handschoenen

Er zijn speciale verwarmde handschoenen die gericht zijn op de wintersport. Het merk BERTSCHAT® biedt deze verwarmde handschoenen aan en zijn te herkennen aan de keurmerken HIPORA® en 3M Thinsulate, dit verhoogt enorm de isolatiewaarde. Waardoor de handschoenen niet alleen warm worden, maar ook warm blijven. Deze verwarmde handschoenen worden geleverd met krachtige 2.600 of 3.000 mAh accu op 7.4 Volt. Eigenlijk de meest krachtige accu’s die er zijn, wil het nog draagbaar zijn. Als je al in het bezit bent van wintersport handschoenen, dan zijn onder handschoenen met verwarming wellicht een oplossing. Deze verwarmde handschoenen draag je eenvoudig onder je gewone handschoenen, dat zorgt dan weer voor een extra isolatielaag.

Extra advies

Wat geen overbodige luxe is bij de verwarmde handschoenen is een extra accu-pack. Deze verwarmde handschoenen van BERTSCHAT® kunnen enorm warm worden, maar om die reden verbruiken ze ook enorm veel energie. Als je een hele dag wil skiën op de hoogste warmtestanden is een extra accu-pack noodzakelijk. Leuk voordeel hiervan is dat de accu’s ook te gebruiken zijn op de verwarmde sokken van het merk. Hierdoor kan je de accu’s uitwisselen en zijn ze multi inzetbaar. De accu’s van de verwarmde handschoenen en verwarmde sokken zijn USB-oplaadbaar, dus je kan ze ook onderweg bijladen, waardoor je eigenlijk eindeloos kan genieten van de verwarmde handschoenen.

Dit vind je misschien ook leuk...