Eten & drinken

Een professionele horeca vaatwasser bestellen

Het spreekt voor zich dat u in uw zaak steevast geconfronteerd zult worden met een behoorlijke hoeveelheid vuile vaat. De hoeveelheden zijn dan ook gemiddeld een stuk groter dan deze bij u thuis. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, zolang u maar over een goede, professionele horeca vaatwasser beschikt om de vaat op een efficiënte manier mee te kunnen reinigen. In de praktijk is het zo dat veel mensen die voor het eerst een horecazaak openen hier toch een beetje de mist mee ingaan. Zij kiezen dan ook voor het kopen van een horeca vaatwasser die bijvoorbeeld helemaal niet over de vereiste capaciteit beschikt. Daarnaast kan het ook voorkomen dat men een toestel aankoopt welke bijvoorbeeld helemaal niet praktisch is in gebruik. Wilt u er zeker van zijn dat u wel een echt professionele horeca vaatwasser kunt bestellen die aan al uw verwachtingen zal weten te voldoen? Hou dan zeker en vast rekening met de interessante tips zoals hieronder aangegeven!

Welke professionele horeca vaatwassers bestaan er precies?

In eerste instantie spreekt het voor zich dat de ene professionele horeca vaatwasser de andere niet is. Er zijn door de jaren heen dan ook tal van verschillende modellen op de markt verschenen. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

  1. De standaard horecavaatwassers;
  2. De zogenaamde doorschuifvaatwassers;
  3. Glazenspoelmachines;

Er bestaan in de praktijk nog altijd behoorlijk wat misverstanden met betrekking tot horeca vaatwassers. Neem nu bijvoorbeeld de glazenspoelmachines. Er wordt nog steeds door veel mensen gedacht dat het uitsluitend mogelijk is om in deze vaatwasser glazen schoon te maken. Uiteraard behoort dat tot de mogelijkheden, maar dit is absoluut niet alles. Buiten het schoonmaken van glazen kunt u er namelijk ook perfect andere zaken in schoonmaken.

Wat zijn glazenspoelmachines en wat kunt u er mee?

Voordat u over gaat tot het kopen van een bepaalde, professionele horeca vaatwasser spreekt het voor zich dat u zich uiteraard grondig zult moeten verdiepen in de verschillende mogelijkheden die op de markt zijn terug te vinden. Wanneer u hier geen goed beeld over heeft is het natuurlijk lastig om de juiste keuze te kunnen maken. Laat ons dus in eerste instantie even dieper ingaan op de mogelijkheden waar glazenspoelmachines over beschikken.

Voor glazenspoelmachines geldt in de praktijk bijvoorbeeld dat ze doorgaans beschikken over een programmaduur van maximaal 2 minuten. Hun capaciteit is bovendien gemiddeld gelegen tussen de 30 en 60 manden met glazen per uur. Tegenwoordig is het verder ook nog eens zo dat de glazenspoelmachines steeds worden geselecteerd op basis van niet alleen hun energiezuinigheid, maar ook het waterverbruik.

Door de jaren heen hebben heel wat uiteenlopende merken ervoor gekozen om glazenspoelmachines op de markt te brengen. Het gaat hierbij niet alleen om een merk als Diamond, maar ook om Bartscher. Beide merken staan er om bekend een professionele horeca vaatwasser te hebben ontwikkeld welke niet alleen efficiënt werkt, maar tegelijkertijd ook nog eens zeer energiezuinig is. Zo slaat u met één enkele professionele horeca vaatwasser twee vliegen in één klap.

Welke professionele horeca vaatwasser is voor u de beste keuze?

Het kopen van een professionele horeca vaatwasser voor in uw zaak is er omwille van het aanzienlijk groter geworden aanbod uiteraard niet eenvoudiger op geworden, integendeel. Veel mensen stellen zich dan ook met recht en rede de vraag wat nu precies voor hun de beste keuze is op vlak van een professionele horeca vaatwasser. Op deze vraag valt geen éénduidig antwoord te geven omdat deze keuze sterk wordt beïnvloed door de situatie in kwestie. In ieder geval is het altijd een goed idee om bij het kopen van een professionele horeca vaatwasser rekening te houden met de onderstaande aandachtspunten:

  1. Welk budget heeft u beschikbaar voor het kopen van de horeca vaatwasser?
  2. Wat is de vereiste capaciteit voor uw professionele horeca vaatwasser?
  3. Op welke garantievoorwaarden wilt u kunnen rekenen bij eventuele problemen?

Enkel en alleen wanneer u rekening houdt met alle drie de bovenstaande zaken zult u uiteindelijk in staat zijn om die ene professionele horeca vaatwasser aan te kopen welke u in gedachten heeft. Hou zeker ook rekening met de garantievoorwaarden. Veel mensen doen dit niet, maar zeker in een professionele omgeving zijn deze werkelijk van cruciaal belang. Treedt er op een zeker ogenblik een bepaald defect op? Dan zult u er namelijk uiteraard alles aan willen kunnen doen om dit defect zo snel mogelijk te laten verhelpen. Des te langer het defect aanhoudt, des te meer overlast deze met zich meebrengt in uw zaak. Verlies dus zeker en vast de geldende garantievoorwaarden niet uit het oog!

Kijk direct op HorecaRama.nl voor een ruim assortiment professionele horeca vaatwassers en glazenspoelmachines.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *