Vrije tijd

Dit is het aanbod dat je in een airsoft winkel kan aantreffen

Eén van de eerste zaken die je moet doen wanneer je graag wil beginnen met airsoft spelen is natuurlijk een bezoek brengen aan een airsoft winkel. Verspreid over Nederland zijn er menig aantal winkels terug te vinden die ervoor hebben gekozen om zich te specialiseren in het verkopen van airsoft artikelen. Tijdens een bezoek aan een airsoft winkel zal je kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende zaken in aangekocht kunnen worden. Het betreft hier uiteraard verschillende replica’s en munitie, maar er zijn ook heel wat andere artikelen die er bij aangekocht kunnen worden. Wil jij ook graag meer te weten komen over het aanbod dat je aan kan treffen in een airsoft winkel? Ontdek er alles over hier op deze pagina!

Een replica kopen in een airsoft winkel

Laat ons allereerst even kijken naar de verschillende artikelen die je kan bestellen in een airsoft winkel. In eerste instantie is er natuurlijk de replica die je moet kopen. Dit is niet alleen het eerste wat mensen die airsoft willen spelen kopen, daarnaast is het natuurlijk ook het spannendste artikel waar je nood aan hebt. Op vlak van replica’s zal je kunnen vaststellen dat een airsoft winkel doorgaans verschillende mogelijkheden aanbiedt zoals:

  1. Full metal replica’s zoals de M16, M4, MP5, HK en FN SCAR reeksen;
  2. ABS replica’s zoals M16, M4, MP5, FAMAS en M14 reeksen;

Belangrijk is ook om even op voorhand te bekijken welke merken er worden aangeboden door de airsoft winkel van je keuze. Door de jaren heen hebben menig aantal merken immers verschillende airsoft spullen op de markt gebracht. Specifiek voor replica’s geldt dat je daarvoor kan kijken in de richting van namen als Clasic Army, Tokyo Marui, Star, G&G en ICS. Dit zijn de bekendste merken waarbij je zeker kan zijn van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn ook nog andere, kleinere merken op de markt terug te vinden.

Wat tref je verder nog aan in een airsoft winkel?

Het spreekt voor zich dat je tijdens een bezoek aan een airsoft winkel niet alleen maar replica’s zal kunnen kopen. Andere zaken welke steevast in het aanbod van een airsoft winkel zijn terug te vinden zijn dan ook de volgende:

  • Een batterij en oplader;
  • BB’s om mee te kunnen schieten;
  • Een veiligheidsbril voor het beschermen van de ogen;
  • Handschoenen;
  • Een bivakmuts (voor extra realisme);
  • Tactische vesten met extra zakken voor extra magazijnen;

Buiten bovenstaande is het zo dat je in een airsoft winkel doorgaans ook nog andere kledingstukken terug kan vinden. Ook deze kledingstukken richten zich steeds op het beoefenen van de airsoft sport. Het gaat hierbij dan vooral om camouflage broeken en vesten, maar ook om bijvoorbeeld een boony of een helm. Ook een paar stevige schoenen mogen overigens niet ontbreken wanneer je airsoft gaat spelen in de open lucht. Hoe dan ook, alles waar je nood aan hebt om te beginnen met het spelen van airsoft kan je doorgaans zonder probleem in een gespecialiseerde airsoft winkel bestellen. Dit geldt ook voor extra bescherming zoals bijvoorbeeld kniebeschermers wanneer je daar nood aan denkt te hebben.

In de airsoft winkel | Bunker 501 vind je alles op het gebied van airsoft.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *