Overig

Applicatie laten ontwikkelen

Met meer dan 1,3 miljoen actieve mobiel gebruikers valt een mobiel niet meer weg te denken uit de samenleving. Gemiddeld zitten gebruikers 2,5 uur per dag naar hun telefoon te staren. Wanneer jij een onderneming hebt en niet zichtbaar bent op mobiele apparaten mis je een hoop bereik onder (potentiële) klanten. Tegenwoordig worden de meeste zoekopdrachten niet meer opgezocht op desktops, maar op mobiele apparaten. Hierdoor is het belangrijk dat zowel jouw website als eventuele applicatie mobiel vriendelijk is. Door hier tijdig op in te haken voorkom je dat klanten naar de concurrent gaan.  Een applicatie dient zich perfect voor een product of dienst die mensen eenvoudig kunnen gebruik. Beschik je nog niet over een eigen applicatie? Bekijk dan is of een App laten maken dé oplossing is voor meer klanten!

Een app zelf maken of toch uitbesteden

Logisch dat deze vraag door je hoofd schiet, wat komt er wel allemaal niet kijken bij het maken van een app? Ten eerste is het van groot belang dat je bekend bent met programmeren. Wanneer je dit niet bent, raden wij af om zelf een applicatie te gaan ontwikkelen. Vaak beginnen mensen vol goede moet aan het maken van een applicatie, maar komen ze er later achter dat het toch niet zo eenvoudig is als ze gehoopt hadden. Vaak hebben ze al veel geld, tijd en energie gestoken in het maken van de app. Echter kan een klein foutje cruciaal zijn voor het functioneren van de app. In dit geval zouden gebruikers de app niet meer gebruiken en verwijderen. Dit zou natuurlijk een gemiste kans zijn!

Daarnaast heeft ieder besturingssysteem zijn eigen applicatie nodig om te kunnen functioneren. Het is helaas niet zo dat je de iedere applicatie op meerdere besturingssystemen kan gebruiken. Hoewel de basis vaak hetzelfde is, moeten er verschillende aanpassingen gedaan worden. Denk hier op voorhand over na voordat je hier aan begint. Een App ontwikkelaar is hier gelukkig meer ervaren mee.

Toch besloten voor uitbesteden?

Met tal van aanbieders is het vinden van een geschikte partij altijd lastig. Het is van belang dat je helder voor ogen hebt welke eisen je hebt aan de applicatie. Wanneer je deze laat maken bij een partij die afspraken niet al te nou neemt, maak je het voor jezelf overbodig lastig. Wacht niet langer en bekijken vandaag nog wat er nodig is om een applicatie te laten maken. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *