Geen categorie

Tips om je huis een nieuwe look te geven

Vrijwel elk huishouden is op een gegeven moment zijn interieur zat. Niet per se dat het er niet mooi uitziet, maar op een gegeven moment gaat het vervelen. Vandaar dat soms de woonkamer veranderd moet worden. Een design tv meubel kan daar al wat verandering in brengen. In de woonkamer kijk je vrijwel constant naar de televisie en daarmee eigenlijk ook naar het tv meubel. Een tv meubel dat niet mooi is afgewerkt, of waarvan de kleuren niet overeenkomen met de rest van het interieur, is storend voor het oog. Als er een meubel geplaatst wordt wat mooi is ontworpen en goed past bij de rest van het interieur, dan oogt dit mooi en geeft dit rust. Een paar meubel veranderingen in de woonkamer kunnen al een heel verschil maken. 

Een nieuwe look in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer is het eenvoudig om deze ruimte en nieuwe look te geven. Om te beginnen is het aan te raden om een nieuw dekbed te kopen. Het pronkstuk van elke slaapkamer is uiteraard het bed. Heb je deze goed in orde, dan is de kamer bijna ook al niet meer lelijk te krijgen. Neem er een paar mooie kussens bij en het bed is mooi afgewerkt. Daarnaast doet decoratie in een slaapkamer ook wonderen. Schilderijen en foto’s in lijstjes aan de muur maken de kamer eigen. Wat droogbloemen in een vaas op een nachtkastje en je slaapkamer heeft een geheel nieuwe look. 

Een nieuwe look in de badkamer

Een nieuwe look in de badkamer is wat moeilijker te realiseren. Je neemt niet om het jaar een nieuwe wc, een nieuwe wasbak, een nieuwe douche of een nieuw bad. Toch is het mogelijk om ook de badkamer op te fleuren. Koop bijvoorbeeld mooie douchegels die mooi ogen en zet deze op een zichtbare plek, dit straalt namelijk luxe uit. Daarnaast is het een goed idee om af te wisselen met de kleuren van de handdoeken in de badkamer, dit geeft de badkamer ook wat meer afwisseling. Ook kun je een nieuwe look in de badkamer creëren door te veranderen van licht. 

Dit vind je misschien ook leuk...