Hoe stijl ik mijn polo af?
Geen categorie

Hoe stijl ik mijn polo af?

Hoe stijl je een poloshirt? Dit is een vraag die veel mensen hebben, en het kan moeilijk zijn om te weten wat de juiste manier is om dit aan te pakken. In dit artikel geven wij je een aantal tips over hoe je je polo’s kunt stylen op een manier die je er goed uit laat zien.

Hoe draag je een poloshirt voor verschillende gelegenheden

Als het gaat om het dragen van een poloshirt, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Allereerst kan de stijl van het shirt zelf nogal verschillen, dus je zult het juiste shirt voor de gelegenheid willen kiezen. Een meer casual poloshirt is bijvoorbeeld beter voor naar het strand of om in te sporten, terwijl een geklede versie beter is voor meer formele gelegenheden. Een ander punt van overweging is de pasvorm van het shirt. Een poloshirt dat te strak of te los zit zal er niet goed uitzien, dus zorg ervoor dat je er een vindt die goed past. Tot slot, denk na over de kleur en het patroon van het shirt. Een effen kleur of een eenvoudige print is meestal het beste voor de meeste gelegenheden.

Wat te vermijden bij het stylen van een poloshirt

Bij het stylen van een poloshirt zijn er een paar dingen die je moet vermijden. Ten eerste, draag geen poloshirt dat te strak of te los zit – het moet goed passen. Ten tweede, vermijd het dragen van een felgekleurde polo of een polo met patroon voor formele gelegenheden – blijf bij effen kleuren of eenvoudige prints. Tenslotte, vermijd over-accentueren wanneer je een polo draagt – hou het simpel.

Kortom, een polo is op vele manieren af te stijlen. Polo’s in combinatie met bijvoorbeeld shorts of een casual broek is vrijwel altijd een goed idee, maar kijk nog eens goed tussen je kledingkast en probeer verschillende stijlen uit. 

Dit vind je misschien ook leuk...