fish cages in the sea
Overig

De meeste handige en simpele bescherming voor jouw zwembad!

Er zijn verschillende items die jouw zwembad kunnen pimpen. Hiermee voorzie jij jezelf van een relaxte zomer. Aan de andere kant zijn er ook verschillende onderdelen die jou een hoop werk besparen. Zo kan je ook meer genieten van jouw zomer! Een voorbeeld van zo’n onderdeel is een afdekzeil. Een afdekzeil is namelijk een vrij simpel element, maar met een belangrijke functie. In deze blog behandelen we deze functie en welke voordelen dit met zich meebrengt. Lees dus gauw verder en maak kennis met dit item! 

Weg met de vieze stoffen!

Een afdekzeil is gemaakt om jouw zwembad te beschermen tegen vuile stoffen en beestjes. Zowel in de koude als warme maanden kan je hier erg last van hebben. Het gebruik van een afdekzeil bespaart jou zo een hoop onnodig werk. Zo hoef je minder onderhoud te plegen, door telkens te vissen naar vieze beestjes en andere stoffen. 

Een warme eerste plons!

Door de afsluiting van een afdekzeil, zorgt het ook voor meer warmtebehoud in het water. Dit is in de warme maanden erg comfortabel. Hierdoor is de eerst plons van de dag namelijk een stuk warmer. Zonder afdekzeil kan het water erg afkoelen ’s nachts. Dit komt omdat de zomernachten erg fris kunnen zijn, in de zomer. 

Ieder zwembad is uniek!

Er zijn talloze soorten zwembaden. Zo zijn er opgebouwde en ingebouwde zwembaden, maar ook ronde en rechthoekige zwembaden. Het is belangrijk dat er voor ieder zwembad een passend afdekzeil is. Daarom kan je bij verschillende specialisten jouw afdekzeil op maat laten maken. Hierdoor sluit het perfect af en weet je zeker dat het beschermt tegen beestjes en vuile stoffen. Bij Nettenshop kan je zelfs kiezen uit verschillende kleuren. Zo kan je jouw afdekzeil laten matchen met de rest van jouw tuin!

Dit vind je misschien ook leuk...