variety of green plants
Huis & tuin

Met deze 3 tips geef jij jouw tuin een echte boost!

De zomer komt langzaam maar zeker steeds dichter bij en daar kunnen wij in ieder geval niet op wachten! Dat betekent ook dat we onze tuin weer zomer-ready kunnen gaan maken. Om te zorgen dat jouw tuin het fijnste plekje van het huis is kun je verschillende dingen doen. In deze blog bespreken we een aantal van die zaken, lees dus snel verder!

Een sauna in de tuin

Als je genoeg ruimte hebt in je tuin dan is een sauna echt iets wat eigenlijk niet mag ontbreken. Een sauna in je tuin zorgt namelijk voor veel sfeer in je tuin. Als je thuis komt na een lange werkdag kun je in de sauna helemaal tot rust komen. Naast dat het erg ontspannend is, kent een sauna ook veel voordelen voor je gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan een mooie en gezonde huid of een sterker immuunsysteem. De mooiste sauna’s voor in de tuin vind je bij Welvaere. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in outdoor quality time!

Een buitendouche

Misschien heb je al wel of ben je van plan om een sauna of hottub aan te schaffen voor in jouw tuin. Als je daar regelmatig gebruik van maakt is het erg belangrijk om ook af te koelen. Een buitendouche is hier een goede oplossing voor en het staat ook nog eens enorm gezellig in de tuin. De meeste buitendouches zijn gemakkelijk aan te sluiten met behulp van een tuinslang en een koppelstukje. Er zijn veel buitendouches te vinden, zoek dus bijvoorbeeld naar een model dat kwa look helemaal past bij de hottub of sauna om eenheid te creëren in je tuin.

Een barbecue area

Tijdens de zomeravonden is er niets lekkerder dan lang kunnen genieten van je tuin. Misschien heb jij al wel een loungeset in je tuin staan, maar heb je al eens nagedacht over het creëren van een plekje waar je kunt koken, eten en lang kunt natafelen? Zie het als een soort verlengde van je woonkamer en keuken. Zet er een mooie houtgestookte barbecue neer voor het ultieme barbecue gevoel. Voeg daar een mooie lange eettafel aan toe en fijne tuinstoelen. Je kunt nu al je vrienden uitnodigen voor een gezellige avond met lekker eten, goede gesprekken en leuke spelletjes. Als je er ruimte voor hebt kun je ook nog een vuurplek maken waardoor je nog langer buiten kunt zijn. 

Dit vind je misschien ook leuk...