Balon Sturen
Overig

Een klein gebaar voor een jarige job of jet

Is er binnenkort iemand jarig die je op een bijzondere manier wilt verrassen? Dan is het altijd leuk om een origineel cadeau te bedenken. Echter blijkt dit vaak veel lastiger dan het lijkt. Vaak heeft degene die je iets wilt geven al alles of ben je er bang voor dat het cadeau dat je hebt verzonnen niet leuk genoeg is. We kunnen je er in ieder geval van verzekeren dat het niet uitmaakt wat je iemand geeft. (Bijna) iedereen weet dit attente gebaar te waarderen. Als eerste adviseren wij om er goed over na te denken waar de ontvanger van houdt. Zijn er speciale hobby of activiteiten die hij of zij graag doet of wil diegene graag iets nieuws voor zichzelf ontdekken? Kijk daarnaast of er een sport is die diegene doet en waar eventueel toebehoor voor gekocht kan worden. Verder is het handig om te overwegen waar iemand helemaal niet van houdt om uit te kunnen sluiten wat helemaal geen goede optie is. 

Verstuur een ballon

Dit idee is misschien niet voor iedereen toepasselijk, maar het kan heel leuk zijn om een ballon aan iemand te geven. Vooral voor een speciale verjaardag bijvoorbeeld als iemand 18, 30 of 50 wordt. Het is een geraffineerd cadeau waar je niet veel voor hoeft te doen, maar waar je iemand toch heel blij mee kunt maken. Ook voor andere gelegenheden is er een mooie helium ballon te vinden. Denk hierbij aan de geboorte van een kindje, een behaald diploma of een beterschapsballon als iemand moet genezen. Wil je een ballon sturen? Dan kan dat heel eenvoudig via de webshop van BoeketCadeau. Overigens kun je een ballon ook met Valentijnsdag versturen, dus check alvast het aanbod op de website. Vind je het niet genoeg om alleen een ballon te sturen, dan kun je ook een ander leuk cadeau aan je bestelling toevoegen. Denk hierbij aan een heerlijke fles wijn, een knuffeldiertje of een doosje met chocolade.

Bloemetje versturen

Een fleurig gebaar waar vrijwel iedereen heel blij van wordt zijn toch zeker bloemen. Je kunt een boeket vaak geheel naar eigen wensen samenstellen. Bijvoorbeeld met de lievelingsbloemen van de jarige of de favoriete kleuren. Deze elementen gecombineerd vormen ook een prima uitkomst. Door een leuk kaartje mee te sturen weet de ontvanger meteen dat de bloemen van jou afkomstig zijn.

Bestel een taart en laat deze bezorgen

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een traktatie. Hier kun jij in meehelpen door online of bij de bakker bij jou in de buurt een speciale taart voor deze bijzondere gelegenheid te laten maken. In de meeste gevallen is het mogelijk om de taart te personaliseren met een verjaardag wens, de naam van de ontvanger of zelfs met een eetbare foto. Het is tegenwoordig ook mogelijk een speciaal thema te kiezen, zoals bij een verjaardagsfeestje van kleine kinderen vaak het geval is. Dan kun je bijvoorbeeld een taart laten maken in een elegante prinsessenstijl voor de jarige jet of een stoere cowboy taart voor jongens. 

Dit vind je misschien ook leuk...