whatspace.nl
Geen categorie

De perfect plantenbak voor in jouw tuin!

Binnenkort laten we de koude dagen weer achter ons en maken we ons klaar voor het voorjaar. Dat houdt in dat de tuin ook weer een opknapbeurt kan gebruiken! In deze blog hebben we verschillende plantenbakken op een rijtje gezet en kun je lezen waarom deze goed bij jouw stijl passen. 

Aluminium plantenbakken
Aluminium plantenbakken worden gemaakt van hoogwaardig aluminium voorzien van een duurzame coating. De planten bakken zijn dus erg licht van gewicht, maar wel erg sterk. Ook zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, de bakken gaan hierdoor lang mee en zo heb je er lang plezier van! De aluminium plantenbakken passen perfect bij een strakke inrichting in je tuin of dakterras. 

Verlichte bloembakken
Verlichte bloembakken zijn een echte eyecatcher en ze staan ook nog eens geweldig in je tuin of op je balkon. Ze dienen ook geweldig om een project of feest aan te kleden. Door de LED-kleurinstellingen Kun je de bloembakken aanpassen naar welke kleur dan ook! Door het gebruik van LED zijn de bakken ook nog eens een energiezuinige keuze. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dus helemaal milieuvriendelijk. Zet die bloemen dus maar in de verlichte bloembakken buiten!

Polymeerbeton
Polymeerbeton is zeer sterk materiaal dat is opgebouwd uit natuurlijke bindmiddelen en mineralen, gegoten uit gegoten uit composietsteen. Dit alles zorgt ervoor dat het volledig recyclebaar is. Deze plantenbakken kunnen goed tegen de vorst en zijn daarom perfect voor om buiten neer te zetten. Een groot pluspunt van deze plantenbakken is dat ze niet verslijten en dat ze door het gewicht minder gevoelig zijn voor diefstal.

Houten plantenbakken
Gaat u liever voor een warme gezellige sfeer in de tuin? Kijk dan eens naar houten plantenbakken! Houten plantenbakken zijn er in alle soorten en maten en hierdoor is hij perfect voor elke tuin. Een mooie houten plantenbak is een echte blikvanger en mag absoluut niet ontbreken in uw tuin!

Om een plantenbak te vinden die precies naar wens is, kun je ervoor kiezen om hem op maat te laten maken. Een goede partij hiervoor is Tuinvoordeel. Zij zijn gespecialiseerd In het maken van plantenbakken op maat en hebben eindeloze opties. Neem eens een kijkje op hun website voor meer informatie!

Dit vind je misschien ook leuk...