Geen categorie, Overig

Hoe kies je de beste slippers uit?

Wat neem jij sowieso mee als je naar het zwembad, op vakantie of naar het strand gaat? De kans is groot dat je naar het zwembad, het strand en op vakantie graag jouw slippers meeneemt. Logisch ook, aangezien slippers veel gemak en plezier bieden.

Daarvoor is het echter wel zaak dat je de juiste slippers uit gaat kiezen. Het leuke hierbij is dat het aanbod in de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid is. Je hebt hierdoor voldoende keuze, maar je kunt ook last van keuzestress krijgen. Om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen, is het advies om onderstaande tips op te volgen.

Bepaal goed welk soort slippers je wenst te hebben

Allereerst is het advies om goed over het soort slippers naar te denken. Wil je bijvoorbeeld de welbekende Birkenstock slippers? Of gaat jouw voorkeur uit naar normale slippers? Dit zijn eigenlijk twee van de vele mogelijkheden die je hebt in het hedendaagse aanbod.  

Denk goed na over de manier waarop je van de slippers gebruik wilt maken. En probeer ook voor jezelf te bepalen op welke momenten je graag de slippers zou willen dragen. Als je dat voor jezelf in beeld brengt, kun je al een flinke schifting in het aanbod maken. Zo heeft voetbalshop al tientallen merken slippers om uit te kizen.

Kijk goed naar het design/de kleurstelling van de slippers

Verder is het advies om goed naar het design van de slippers te kijken. Kijk goed naar de vorm van de slippers, maar ook zeker naar de kleurstelling. Als je bijvoorbeeld voor Adidas slippers kiest, kun je uit meerdere kleuren kiezen. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar de wit-rode variant? Of heb je toch liever de wit-blauwe variant? Aan jou de keus.

Kies altijd voor een A-merk

Het is sowieso aan te raden om altijd voor slippers van een A-merk te kiezen. Deze merken zijn in staat om kwaliteit te leveren; je geniet daardoor jarenlang van de fijne slippers. Het maakt daarbij eigenlijk niks uit dat je voor deze slippers net iets meer geeld moet betalen.

Kijk goed naar de maat

Tot slot is het advies om goed naar de maat te kijken. Baseer jouw keuze op de maat van jouw huidige slippers of check online een maattabel. Bij Voetbalshop hebben we op de website een handige maattabel waarmee je exact kunt zien welke slippers bij jou passen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je slippers besteld en deze vervolgens terug moet sturen omdat je ze niet past. 

Dit vind je misschien ook leuk...