Sani4all
Huis & tuin

Blue Monday tip? Niet met deze tips!

Misschien weet je al wel wat het is: Blue Monday. Het is de derde maandag van de maand januari en de dag waarop de meeste mensen zich neerslachtig en treurig zouden voelen. Het wordt daarom ook wel gezien als de meest deprimerende dag van het jaar. Heb jij op deze dag ook vaak last van dit neerslachtige gevoel? We hebben een aantal tips voor je om deze dag fijner te maken.

Wellness

Niks is zo fijn als een middag of avond ontspanning. Even ontspannen zorgt ervoor dat je je minder gestrest voelt. Misschien heb je de behoefte om zelf even helemaal tot rust te komen, maar je kan natuurlijk ook samen met een vriend, vriendin of familielid een wellnessmoment inplannen. Zeker als je behoeften hebt aan wat gezelschap is dat een aanrader!

Wil je graag alleen tot rust komen? Laat dan een bad vollopen en leg je telefoon even weg. Een telefoon zorgt voor veel prikkels en kan daardoor je ontspanning verstoren. Als je je makkelijk of snel verveelt kan je bijvoorbeeld een boek erbij pakken of muziek opzetten. Terwijl je in bad zit kan je een masker op doen of bijvoorbeeld je huid scrubben. Door wat extra aandacht te besteden aan je verzorging voel je je vaak ook net wat beter.

Vitamine D

Veel mensen voelen zich extra somber of neerslachtig door de donkere dagen. Doordat de meeste mensen met minder daglicht in aanraking komen, hebben ze ook een verminderde vitamine D-inname. Een vitamine D tekort, of een verminderde inname ervan, zorgt ervoor dat je je neerslachtig of depressief kan voelen. Een manier om deze inname te verhogen is een Sunshower, dit is een infrarood douche met uv-licht. Het uv-licht zorgt voor een opname van vitamine D. En een vitamine D boost kan je wel gebruiken op de meest depressieve dag van het jaar! Wil jij sanitair van Sani4all kopen dan helpen wij je graag verder.

Goede voornemens

Vaak wordt het nieuwe jaar gestart met nieuwe voornemens, maar in veel gevallen verdwijnen deze ook al snel weer. Je kan je dus extra neerslachtig voelen omdat je goede voornemens niet zijn geslaagd. Zet ze nog eens op een rijtje en bekijk of je ze gewoon weer kunt oppakken. We hebben ook een blog geschreven waarin we tips geven om je goede voornemens vol te houden! Dat kan je dag toch net weer wat beter maken.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamer winkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Dit vind je misschien ook leuk...