Huis & tuin

Je vloer opfleuren met DESSO vloerkleden

Met DESSO vloerkleden kun je je vloer vrolijk aankleden. Het kost je enkel een vloerkleed om al een heel andere sfeer te creëren in een ruimte. Bovendien voelt een vloerkleed vaak prettiger aan dan de harde vloer waarop deze meestal ligt. Fijn bij je bed of de bank bijvoorbeeld. DESSO vloerkleden zijn er in allerlei kleuren, prints en formaten. Je kunt zelf bepalen of je liever een neutraal DESSO vloerkleed wil of juist iets met een geometrische print. Of misschien toch een decoratievere print. 

Materiaal van vloerkleden

De materialen van de DESSO vloerkleden worden op hun eigen site opgedeeld in vier categorieën. Er zijn synthetische, wollen en vinyl vloerkleden. Van ieder materiaal zijn er meer dan genoeg opties. Zo hoef je je niet te beperken als je liever wol hebt dan een synthetisch materiaal. Voor ieder materiaal zijn er allerlei soorten DESSO vloerkleden te vinden. Bepaal dus zelf vooral wat jij onder je voeten wil hebben.

Om over na te denken: akoestiek, bureaustoel en vloerverwarming

DESSO vloerkleden kun je ook prima gebruiken in een werkkamer of de slaapkamer waar ook een bureau staat. Er zijn namelijk een aantal vloerkleden geschikt voor een bureaustoel. Wel zo handig om op te kunnen filteren, want niet elk kleed is geschikt om op te rijden met een bureaustoel. Je kunt ook zoeken op DESSO vloerkleden die geschikt zijn voor vloerverwarming. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de vloerverwarming aanzet en er een vloerkleed ligt dat hier niet tegen kan. Ook zijn er speciaal geluiddempende DESSO vloerkleden. 

Filteren op woongebruik

Een handige optie om een passend DESSO vloerkleed te vinden is ook door het woongebruik of projectgebruik te filteren. Je kunt kiezen voor zwaar, licht of normaal. Soms ligt een vloerkleed ergens waar er amper op gelopen wordt, terwijl het ook midden in de kamer kan liggen waar er juist veel gebruik van wordt gemaakt. 

Meer weten? Ga naar Beukmeubels.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...