Huis & tuin

Mooi wonen met Essenza

Met producten van Essenza maak jij je huis helemaal af. Essenza is een merk dat voor de meeste mensen niet onbekend is. Je vindt dan ook in veel winkels de producten van Essenza. Met name het slaapkamertextiel van het merk is bekend, maar ze hebben nog veel meer te bieden dan dat. Je kunt het aanbod ook op hun eigen website bekijken. Essenza heeft een ruim assortiment van verschillende producten. Grote kans dus dat je mooie dingen kunt vinden om jouw huis en interieur helemaal compleet te maken. 

Alles voor in de slaapkamer

Natuurlijk is het slaapkamertextiel van Essenza het meest bekend. Met name de dekbedovertrekken met bloemenprintjes in talloze kleuren. Deze zijn er zowel voor tweepersoonsbedden als voor eenpersoonsbedden. Maar er zijn nog meer dingen te vinden. Zo zijn er ook hoeslakens, kussenslopen, dekbedden, moltons en toppers. Genoeg dus om te zorgen dat alles er mooi uit ziet, maar ook voor de praktischere zaken die niet zo snel gezien worden. Om het af te maken kun je ook plaids, spreien en sierkussens vinden. 

Pyjama’s en badjassen

Je maakt je slaapkamerervaring met Essenza natuurlijk helemaal compleet met een pyjama of badjas van het merk. Als je je bed al hebt opgemaakt en de slaapkamer hebt versierd met extra kussens en een mooie sprei, kun je jezelf ook nog laten passen bij de slaapkamer met een pyjama of badjas van Essenza. Of natuurlijk allebei. Je vindt hierin natuurlijk dezelfde kleurtinten en soms zelfs dezelfde prints terug die je van Essenza kent. En je kunt dezelfde kwaliteit van het materiaal verwachten. Die kwaliteit is goed. Het is niet voor niets dat mensen zo enthousiast zijn over dit merk. 

Wonen met Essenza

Ook buiten de slaapkamer kun je Essenza producten inzetten. Er is echt van alles wat te vinden. Hoewel textiel de basis is van het merk, kun je naast keukentextiel ook andere dingen kopen. Bijvoorbeeld glaswerk en kopjes en mokken. Als het om textiel gaat, kun je vrijwel alles voor in huis vinden bij Essenza. Van tafelkleden tot schorten en sierkussens tot vloerkleden. Je hele huis kun je dus voorzien van de fijne materialen van Essenza. Of je nu gaat voor de bloemenprint, een effen kleur of juist een andere print. Alles is mogelijk. 

Kijk voor inspiratie op Bedshop.nl

Dit vind je misschien ook leuk...