DIY

Je auto pimpen voor een klein prijsje

Na een tijdje te hebben rondgereden in je auto, raak je eraan gewend en ga je het uiterlijk steeds saaier vinden. Een nieuwe auto is te duur en ook sommige aanpassingen zijn niet bepaald goedkoop. Gelukkig zijn er ook manieren om je auto te voorzien van een nieuwe look zonder een hoop geld uit te hoeven geven. Daarover lees je in deze blog meer. 

Raam tinten

Met behulp van een speciale folie kan je je ramen een andere tint geven. Hiermee geef je je auto direct een heel andere look. En dat niet alleen: je creĆ«ert ook privacy in je auto. Ten slotte kunnen autoinbraken worden voorkomen door getinte ramen, omdat inbrekers minder goed kunnen zien of er zich dure spullen in jouw auto bevinden. 

Stickers

Pimp je auto eens op door hem te beplakken met stickers. Dit heeft veel voordelen: het aanbrengen en verwijderen is erg makkelijk en de aanschafprijs ligt vaak erg laag. Er zijn ontelbaar verschillende soorten autostickers te koop, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je je auto voorzien van een racestreep of juist van een bos bloemen. Je ziet ook steeds vaker dat mensen hun auto volplakken met stickers van merken.

Spraydip

Spraydip is een spraybare rubberen coating die je kan gebruiken om je auto te voorzien van een fris tintje. Het is niet alleen makkelijk aan te brengen, maar ook makkelijk en krasvrij te weer te verwijderen. Ook vormt het een beschermende laag voor de lak eronder. Spraydip is te verkrijgen in alle denkbare kleuren en een handvol gave finishes, zoals parelmoer, neon, mat en chameleon. Je hoeft natuurlijk niet je hele auto te voorzien van een nieuw kleurtje. Er bestaat namelijk ook Spraydip speciaal voor velgen, waarmee je ze kan voorzien van een pop of color.

Dit vind je misschien ook leuk...