Beauty & mode

Waarvoor een botox behandeling wel niet goed voor is

Als je denkt aan een botox behandeling zal je wellicht denken aan het platstrijken van de fijne rimpeltjes. Echter is botox, een merk van botuline toxine, zeer veelzijdig en kan een oplossing bieden voor meerdere problemen. In dit blog zullen we alle problemen bespreken en vertellen we meer over de botox behandeling.

Een botox behandeling tegen zweetplekken

Wanneer je last hebt van overmatig zweten kan een botox behandeling een goede oplossing bieden. Het wordt voornamelijk op plekken zoals je oksels of handen gespoten. De botox zorgt ervoor dat de zenuwen die de zweetklieren prikkelen tijdelijk worden platgelegd. Deze behandeling is zeer fijn voor mensen die overmatig zweten en hier last van hebben. Een botox behandeling zal het zelfvertrouwen van de cliënt een flinke boost geven. Voor de komende 6 tot 10 maanden kun je gerust iemand een hand geven zonder je te hoeven schamen!

Ook voor de gevoelige blaas helpt een behandeling met botox

Een van de minst voor de hand liggende problemen die verholpen kunnen worden met een botox behandeling is wel een gevoelige blaas. Dit probleem komt bijvoorbeeld vaak voor bij vrouwen en mannen die wat ouder zijn en niet meer een volledige controle hebben over hun blaas. De botox wordt tijdens de behandeling in de wand van de blaas geïnjecteerd. Hierdoor zal de gevoelige blaas net even wat minder vaak samentrekken zodat je niet meer onverwacht moet rennen voor een wc.

En ja, nog steeds een top idee voor die kraaienpootjes!

Want laten we eerlijk zijn, een botox behandeling om ervoor te zorgen dat we letterlijk wat fijner in ons velletje zitten is een fijne gedachte. De tijd haalt ons niet meer in, in tegenstelling zijn we de tijd juist voor! Gedurende 3 tot 4 maanden bent u zeker van een gladde huid. Hoe vaker u de behandeling herhaald, hoe langer het resultaat zichtbaar blijft!

Botuline toxine veilig en multifunctioneel

Kortom Botuline Toxine (botox) kan dus voor verschillende doeleinden worden ingezet. Sinds begin deze eeuw wordt botox voor verschillende medische toepassingen ingezet. Het heeft een multifunctionele werking en is veilig voor gebruik. Wel is het aan te raden om bij een erkende arts een afspraak in te plannen. Zo ben je zeker van een veilig behandeling met kwalitatieve botuline toxine. Daarbij kan hij of zij precies vertellen hoeveel units er nodig zijn voor je behandeling. Dit verschilt namelijk per gewenst resultaat, type behandeling en per persoon.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *