mooiste lingerie
Beauty & mode

Kies de mooiste lingerie om de connectie met je partner te vergroten!

Hoezo? Die verlangt toch zeker wel meer naar jouw lichaam in plaats van wat er eventueel omheen zit? Waarom aandacht besteden aan iets wat toch over de vloer gestrooid wordt?

Omdat je ermee aangeeft hoe verleidelijk je bent. En wat jij voor je partner over hebt. Hoeveel mensen – afgezien van misschien een arts – mogen jou naakt zien? In de meeste gevallen vrij weinig. Dus waarom zou jij je lief niet trakteren op een prachtig cadeau, dat hij of zij ook nog eens zelf uit mag pakken? In tegenstelling tot een gewoon presentje hebben we het hier over pakpapier dat je rustig meerdere keren kunt gebruiken. Dus tel uit je winst!

Iedereen vindt wat anders aantrekkelijk en daarom kunnen wij jou niet vertellen waar jouw verleidelijke outfit uit zou moeten bestaan. Wel kunnen we je enkele tips geven en inspiratie bieden. Dan weet je direct waar je naar uit zou moeten kijken. Hoe ga jij jouw partner precies laten smelten van begeerte?

Lak & Leder

De keuze voor het materiaal is een lastige. Nee, dat is niet het juiste woord. Een uitdaging, dat is ‘t! Want het leuke aan lingerie is dat het minstens twee mensen flink doet trappelen van spanning en ongeduld. Eerst de draagster en dan degene die ermee verleid wordt. Want je weet pas wat voor effect erotische kleding op jouzelf en je partner heeft zodra je het voor de eerste keer draagt. Mocht je er nog niet zo veel ervaring mee hebben, dan is dit een goed moment om eens lekker te gaan experimenteren.

Lak en leer leggen de basis voor een nogal strenge en zelfverzekerde uitstraling. Is dat waar jij naar op zoek bent?

Bodystocking

Ben jij op zoek naar het oomph-effect, de (SE)X Factor? Dan kon je wel eens een bodystocking nodig hebben. Deze is grotendeels transparant, zodat je al genoeg tipjes van de sluier weggeeft. Het is een complete outfit die in meerdere spannend ekleuren verkrijgbaar is. Bovendien is een bodystocking vaak voorzien van openingen rond je kruis en je borsten zodat je partner de kleding niet uit opwinding van je lijf hoeft te scheuren. Handig toch?!

Lingerie

Hopelijk heb je al helemaal zin gekregen in het samenstellen van jouw sexy lingerie. Daar heb je een flinke portie fantasie voor nodig, zodat het eindresultaat uniek en persoonlijk is. Want dat wil je toch? Zeker wanneer je zo’n verscheidenheid hebt aan materialen en specifieke kledingstukken. En accessoires uiteraard. Bovendien, wat te denken van de vele verschillende speeltjes die garant staan voor een bijzondere en intense avond en nacht? Maak jouw intiemste momenten helemaal compleet!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *