Seiko horloges
Beauty & mode

4 mannenaccessoires die je outfit écht afmaken

Veel mannen zien tijdens het shoppen de accessoires over het hoofd en focussen zich op kleding. Zonde, want kleren maken dan wel de man, maar de accessoires maken de outfit af. Hierom is het belangrijk om mooie accessoires uit te zoeken die goed bij de outfit passen.

Er zijn veel verschillende soorten accessoires voor mannen, denk bijvoorbeeld aan: horloges, manchetknopen, sokken en armbanden. Maar ook stropdassen, vlinderdassen, pochetten en hoeden vallen onder accessoires. Hiermee kun je een persoonlijke touch creëren en je onderscheiden. Daarom hieronder onze tips om jouw outfit écht af te maken.

1.      Manchetknopen

Ondanks dat de manchetknopen vroeger alleen gedragen werden door de elitaire man, is het tegenwoordig een onmisbaar accessoire in elke garderobe. Je kunt de manchetknopen afstemmen op andere details van je outfit. Bijvoorbeeld met je sokken of stropdas. Kijk voor manchetknopen of andere sieraden eens bij een online juwelier.

2.      De Riem

Men ziet de riem misschien meer als een functioneel kledingstuk dan een accessoire. Maar de riem is zeker een accessoire, die ook zeker niet mag ontbreken in je garderobe. Je kunt de kleur van je riem combineren met de kleur voor je schoenen. Dit geeft een mooi effect en zorgt ervoor dat je outfit eruit springt en doordacht is.

3.      Sokken

Je kunt ervoor kiezen om gewoon zwarte sokken te dragen. Maar voor extra flair is het altijd een leuke toevoeging om voor sokken te gaan met een bepaalde print. Dit kan zo subtiel of opvallend als je zelf wil. Dit zorgt ervoor dat je opvalt. Eén van mijn salesdocenten van vroeger droeg altijd oranje sokken en had een oranje visitekaartje. Hierdoor viel hij meteen op en liet hij bij iedereen een blijvende indruk achter.

4.      Horloge

Een horloge maakt elke outfit af. Veel mensen denken dat een goed en stijlvol horloge duizenden euros moet kosten. Maar dat is tegenwoordig zeker niet meer waar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de stijlvolle Seiko horloges.

Kortom, accessoires zijn essentieel voor elke onderscheidende en goede outfit. En ook voor mannen is er meer dan genoeg keuze om je outfit te onderscheiden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *