Beauty & mode

Ruik altijd heerlijk met deze 3 vrouwen geurtjes

Iedereen houdt er wel van, een heerlijk geurtje. Maar niet is zo vervelend als al die tijd in de parfumerie doorbrengen, waarna je opgegeven moment zo veel hebt geroken dat je geen keuze kan maken. We hebben voor jou een heerlijke selectie parfums gemaakt die perfect zijn voor deze tijd van het jaar, de lente/zomer. Hierdoor kan je gemakkelijker je zoektocht voor een parfum beginnen. Het zijn drie parfums van verschillende merken, waardoor de parfums qua prijscategorie van elkaar verschillen. 

Ben je dus toe aan een heerlijk nieuw parfum? of wil je graag iemand verrassen met een heerlijke geur, neem dan zeker een kijkje!

1 JIMMY CHOO BLOSSOM

Dit heerlijke parfum is een top geurtje op te geven voor iemands verjaardag! Jimmy Choo Blossom is de perfecte geur die bij de lente past, door zijn frisse, fruitige en florale geur. Ondanks zijn bloemige geur blijft het parfum de hele dag heerlijk hangen. Je hoeft de geur alleen maar te sprayen in de ochtend en je zult aan het einde van de dag hem nog goed ruiken. Echt een topper, dus!

2 GIORGIO ARMANI SÌ 

Ook een groot favoriet is de sì van Giorgio Armani. Dit product is te omschrijven als een chique, vrouwelijke en bloemige geur. Ondanks dat sì een hele lijn heeft met verschillende parfums, geef ik mijn voorkeur toch aan de normale sì Eau de parfum! Hou je iets meer van een licht of juist zwaarder parfum, dan heeft sì voor jou een speciale Eau de toilette of Eau de intense variant. Vele mensen dragen dit parfum alle seizoenen door, echt een all time favorite!

3 JIL SANDER SUN DELIGHT

Iedereen kent het parfum denk ik wel Jil Sander Sun. Het parfum dat mij zo ontzettend doet denken aan de lente en de zomer. Tot mijn verbazing zag ik afgelopen jaar dat ze een Sun Delight variant hadden. Toen ik dit parfum rook, was ik gelijk verkocht. Ik kan het parfum het beste beschrijven als zwoele zomerse geur in combinatie met vanille en bloemen. Het is een Eau de toilette, waardoor het een heerlijk licht parfum is. En het beste van alles, het is een budget parfum! Je kan het parfum vaak al krijgen voor minder dan €30,-. Ben je dus nog opzoek naar een parfum of wilt iemand een leuk cadeau geven, maar wil je er niet te veel geld eraan uitgeven? Ga hem eens ruiken in een parfumwinkel, want het is echt de moeite waard!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *