Overig

Netwerken in de Hanzestad

Hoe meer mensen en bedrijven je hebt om op terug te vallen, hoe sterker je staat. Dat is het geval in alle sectoren. Maar hoe breng je de juiste mensen bij elkaar?

Dat gaat natuurlijk het aller gemakkelijkste zodra je een gezellige borrel organiseert, waar een heleboel volk op afkomt. Natuurlijk moet je dan wel uitnodigingen versturen naar de mensen binnen de juiste doelgroepen. Nodig ook een paar sprekers uit die een praatje kunnen houden aan en over de doelgroep of het vakgebied. Zo hebben alle deelnemers direct iets gemeenschappelijks meegemaakt, waar ze achteraf gezellig over kunnen praten!

Ga je je netwerkborrel in Groningen organiseren? Dat is een puik idee! Zeker omdat de stad van zichzelf al een behoorlijk gezellig en tevens gastvrij karakter heeft tegenover alle lagen van de bevolking. Nu zul je alleen nog wel een geschikte locatie moeten vinden. Wij hebben wel een paar opties voor je!

Stadslab Groningen

Natuurlijk is een netwerkborrel voor iedereen die eraan meedoet een groot experiment. Je kunt je er wel aan verbinden, maar wat je eruit haalt is voor iedereen weer anders. Resultaten worden al een stuk minder discutabel zodra je op de juiste plek bij elkaar komt. Zo organiseer je je evenement bijvoorbeeld in het moderne Stadslab Groningen, gelegen op het terrein van de voormalige Suikerunie! Je hebt hier volop ruimte voor wel 250 personen in een gezellige, industriële sfeer. Je kunt de locatie eenvoudig met zowel eigen als openbaar vervoer bereiken. In dat laatste geval is de bushalte vlak in de buurt!

Groninger Forum

Met diverse zalen om uit te kiezen kun je altijd in het ruime Groninger Forum terecht. Dit is dan ook dé plek om samen te komen, voor welk evenement dan ook! Workshops, lezingen, vergaderingen en ook een netwerkborrel kunnen er dan ook perfect gehouden worden. Tevens worden hier vaak debatten gevoerd en congressen gehouden. En laten we niet vergeten dat het tegelijk ook nog eens een bioscoop is! Het nieuwe Groninger Forum is dé bakermat voor wat jij ook maar wilt organiseren.

De Drie Gezusters

Netwerken is uiteraard belangrijk, dat hebben we al vastgesteld. Maar laten we nou ook eens naar dat ‘borrel’ gedeelte gaan kijken. Want daarvoor ga je natuurlijk naar één plek aan de Grote Markt, namelijk de Drie Gezusters! Dit grootcafé bestaat in feite uit allerlei kleinere zaaltjes en kroegjes. Afhankelijk van hoeveel mensen je wilt uitnodigen, is er daarom geen betere plek om van de nood een deugd te maken. Maar niet te veel drinken, hè? Anders herinner je je straks niet meer welke belangrijke contacten je hebt gelegd. Of juist voorgoed van je vervreemd hebt met je dronkemanspraat…

…hoe dan ook, proost!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *