Overig

We spreken af in Groningen!

Want dat hebben jullie als team wel verdiend, zo’n verzetje. Ondernemingssuccessen ontstaan namelijk niet zomaar. Daar is veel inzet voor getoond en die mag wel eens beloond worden!

Nou is de Hanzestad van het noorden sowieso al een hele gezellige plek. De unieke sfeer, de gezellige winkelstraten, de knusse kroegen lenen zich perfect voor het bruisende studentenleven. Velen laten Groningen dan ook niet achter zich zodra ze eenmaal zijn afgestudeerd. En al doen ze dat wel, dan hebben ze deze heerlijke smeltkroes toch in hun hart gesloten. Vroeg of laat keren ze weer terug en beleven ze hun gloriedagen opnieuw. Vroeg of laat…

Maar wij hebben het over hier en nu. Jullie hebben een belangrijke klant binnen gesleept, order verscheept of andere deal onderstreept. Dat er nog maar vele mogen volgen! Maar deze situatie mag sowieso gevierd worden met een gezellig bedrijfsfeest in Groningen. Wat voor plek trekt jullie als gezelschap het meeste aan? Want we gaan er niet vanuit dat jij de locatie waar jullie bijeenkomen helemaal in je eentje uit gaat kiezen. Hoe het ook zij, Groningen heeft werkelijk voor iedereen wel iets. Daarom hebben we enkele bijzonder locaties uiteengezet ter inspiratie.

Grand Theatre

Vanaf 1939 ging je naar dit prestigieuze gebouw op de Grote Markt om er de laatste films te zien. Alhoewel, we spreken over meer dan tachtig jaar geleden, hè? Dan kon het wel eens een paar jaar duren voor films van de andere kant van de Atlantische Oceaan hun weg naar het noorden van Europa vonden. Hoe het ook zij, tegenwoordig is het Grand Theatre een prachtig vlakke vloer theater en dé plek voor menige bijeenkomst. Veel feesten en bruiloften worden hier gehouden. En wanneer de sfeer van het gebouw eenmaal op je afkomt, snap je meteen waarom! De authentieke uitstraling van dit prachtige pand is, zowel van binnen als van buiten, volledig intact gebleven. Bovendien heb je de volledige vrijheid om de verschillende ruimtes zo in te delen als jij wilt!

De Drie Gezusters

Gezellig met elkaar de kroeg induiken, goed idee! Maar dan niet zomaar de eerste de beste, natuurlijk. Nee, maar in de Drie Gezusters is iedereen welkom en voelt zich ook zo. Dat komt omdat dit gebouw heel economisch is ingedeeld met allerlei kleinere zaaltjes, waar jullie gezellig met elkaar kunnen zitten. Of aan de bar staan, natuurlijk. Rondje van de zaak! Althans, dat zou leuk zijn.

Zeilschip Mars

Zoek horizonten op en maak van jullie samenwerking een nog groter avontuur dan het al is! Op zeilschip Mars mogen jullie zelf meehelpen met varen en bepalen jullie, net als in het dagelijks leven, zelf de koers. Ook mooi: het is mogelijk voor een select gezelschap om op deze boot te overnachten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *