Cryolipolyse
Beauty & mode, Vrije tijd

3 redenen om af te slanken met coolsculpting

Je zal er vast al wel van gehoord hebben: afslanken door middel van een apparaat of een infraroodcabine. Deze manieren van afslanken worden ook wel de passieve manieren genoemd. Het apparaat maakt gebruik van technologie en zorgt ervoor dat jij afvalt zonder al te veel te moeten doen. Natuurlijk is het daarbij ook belangrijk om gezond te eten en genoeg te bewegen. Maar niets is zo efficiënt als de nieuwe technologie die vandaag bestaat. Als je deze technologie aanvult op jouw dagelijks gezond leven, zullen de kilo’s er snel afvliegen. Je huid zal strakker en slanker zijn en je spiermassa zal toenemen. Toch springt er één apparaat met kop en schouders bovenuit qua doeltreffendheid: het coolsculpting apparaat. 

1. Coolsculpting maakt gebruik van baanbrekende technologie

Bij coolsculpting worden verschillende pads aangebracht op de gebieden die behandeld moeten worden. De applicators die aan deze pads zijn vastgemaakt, zijn bevestigd aan het apparaat zelf. Dan begint het apparaat zijn werk te doen door middel van zowel zuigkracht als extreme koude. De temperatuur koelt af tot -10 graden, wat je in het begin even zal voelen maar dat zal al snel voorbij zijn. Dit zorgt ervoor dat de vetcellen op die plaatsen waar het apparaat is aangebracht op een natuurlijke wijze, door de zuigkracht en de kou, vernietigd worden. Deze technologie staat in de esthetische wereld bekend als cryolipolyse.

2. Veilig en natuurlijk

Coolsculpting is een nieuwe en alternatieve technologie die, tegenover bestaande behandelingen, veilig en erg efficiënt is. De pads worden plaatselijk bevestigd op de gebieden die jij zelf kiest, met advies van de specialist natuurlijk. Zo worden vetcellen permanent verwijderd zonder enige huidschade of andere effecten aan te brengen. Bovendien gebeurt het zonder verdoving en zonder pijn en kan je na de behandeling gewoon alles verder doen zoals je al deed. 

3. Het snelste resultaat met de meeste comfort

Door de twee applicators kunnen twee gebieden tegelijkertijd aangepakt worden. Het is bovendien bewezen dat je al snel resultaat ziet. Na slechts één behandeling zal je in de spiegel kunnen zien dat jouw vetpercentage is afgenomen en dat je bent afgeslankt. Gebieden die aangepakt kunnen worden kunnen gaan van armen, naar billen en dijen of naar de rug en de buik. Wanneer je binnenkomt bij de schoonheidsspecialiste met speciale wensen om af te vallen is coolsculpting de beste oplossing. Je zal er bijna niets van voelen en je gaat naar huis met een lichaam waar je trots op kan zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...