Overig

Jouw nieuwe uitdaging wacht op je op de Wadden!

Ben je toe aan even helemaal iets anders? Dan wil je misschien zelfs wel een nieuwe omgeving en een compleet andere invalshoek. Een baan op een van de Waddeneilanden kan jou dat bieden!

De eilandcultuur is er eentje die je niet snel vergeet. De Wadden trekken niet voor niets ieder jaar zoveel toeristen! Als je wel eens hebt mogen genieten van een vakantie op een van de eilanden dan is de kans groot dat je nog wel eens terug zou willen… En wie kan dat je nou kwalijk nemen? Er is namelijk ontzettend veel te beleven, maar de sfeer is daarbij hartstikke relaxt. Daarbij is de natuur ook nog eens prachtig én ben je overal zó op het strand! Wie wil daar nou niet wonen en werken?

Werken op de Wadden

Al met al zijn de Waddeneilanden hip! Ieder eiland heeft zo zijn eigen kwaliteiten en activiteiten. Een tof muziekfestival, het jaarlijks terugkerende tiendaagse Oerol, een groot sportevenement… noem maar op! Wie eindigt zijn of haar vakantie op Ameland, Terschelling of Vlieland nou niet met de zin ‘Oooh, ik wil blijven…’?

Goed nieuws. Dat kan! Maar, wie wil blijven heeft onderdak nodig. En daarvoor zul je moeten werken. Op dat gebied komt Waddenvacatures om de hoek kijken! Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende interessante vacatures op Terschelling voor je! Ook voor werk op de andere eilanden kun je natuurlijk bij ons terecht.

Zoek een baan in jouw vakgebied en voel je gelijk thuis op je nieuwe plek. Wil je helemaal met een schone lei beginnen en iets nieuws proberen? Dat kan natuurlijk ook. In de horeca is bijvoorbeeld altijd wel personeel nodig op de eilanden. Alle toeristen komen natuurlijk naar de gezellige cafés en restaurants om gezellig een drankje en een hapje te doen tijdens hun vakantie. Ook op campings hebben wij altijd wel openstaande functies waar jij een nieuw avontuur in kunt vinden! Ben jij straks hét nieuwe gezicht van gastvrijheid op een van de eilanden? Kijk snel tussen de Waddenvacatures!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *