Paw Patrol speelgoed als het perfecte cadeau!
Geen categorie

Paw Patrol speelgoed als het perfecte cadeau!

Het kan soms erg lastig zijn om een goed cadeau uit te zoeken voor jonge kinderen. Ze leven in hun eigen fantasiewereld en kijken dus ook heel anders tegen speelgoed aan dan volwassenen. Kinderen kunnen urenlang met speelgoed spelen en er hele verhalen omheen verzinnen. Vooral wanneer ze speelgoed hebben van hun favoriete serie of film. Als je jonge kinderen hebt, heb je vast al wel een keer van PAW Patrol gehoord. Deze kinderserie is te zien op Nick Jr. en Nickelodeon en is erg populair bij jonge kinderen. Er zijn namelijk al negen seizoenen gemaakt van deze serie. PAW Patrol speelgoed is dan ook een perfect cadeau voor jonge kinderen. 

Wat is PAW Patrol?

Voordat we meer informatie zullen geven over PAW Patrol speelgoed, zullen we het eerst over de serie hebben. Sinds 2013 is PAW Patrol een hele populaire serie onder jonge kinderen. De serie volgt acht puppy’s en een 10-jarige jongen. Samen vormen zij een reddingsteam en proberen zij iedereen in nood te helpen. Ze beleven elke aflevering weer nieuwe avonturen. Of ze nu in het circus beland zijn, te maken hebben met strenge vorst of een draak moeten redden, het is nooit saai wanneer de pups bij elkaar zijn. Doordat er al meer dan 180 afleveringen vol spanning en avontuur zijn uitgekomen, is PAW Patrol de perfecte serie om speelgoed bij te maken. Met PAW Patrol speelgoed kunnen jonge kinderen de avonturen van de puppy’s naspelen of hun eigen avonturen bedenken.

Verschillende soorten PAW Patrol speelgoed

Door het grote succes van de serie, is er een heleboel PAW Patrol speelgoed gemaakt, waardoor er voor iedereen en in elke prijscategorie iets leuks te vinden is. Er zijn bijvoorbeeld actiefiguur van de verschillende puppy’s. Zo is er onder andere keuze uit de stoere puppy Chase die uitgerust is met een water blaster, zodat hij elke brand kan blussen. Ook zijn er heel veel verschillende speelgoedvoertuigen gemaakt en sommige kunnen zelfs transformeren voor een extra spannende reddingsactie! Ook zijn er meerdere bordspellen of puzzels over de stoere puppy’s gemaakt. Deze puzzels verschillen van puzzels van 24 stukjes tot extra grote vloerpuzzels. Verder zijn er ook boeken geschreven over PAW Patrol. Met deze boeken kunnen jonge kinderen plezier hebben, terwijl ze ondertussen met taal bezig zijn. 

Complete schoolartikelen van PAW Patrol

Naast PAW Patrol speelgoed bestaan er ook schoolartikelen die geïnspireerd zijn op de kinderserie. Naast boeken zijn er namelijk ook PAW Patrol lunchsets. Deze sets bestaan uit mooie broodtrommels die gemakkelijk mee te nemen zijn naar school en handige drinkbekers. Verder zijn er ook rugzakken met de puppy’s erop. Zo kunnen jonge kinderen hun favoriete PAW Patrol pup overal mee naartoe nemen! Daarnaast zijn er ook veel PAW Patrol schoolartikelen zoals notitieblokken of etuis. Deze notitieblokken zijn helemaal te vullen met de PAW Patrol schrijfwaren. Er zijn namelijk pennen, potloden, kleurpotloden en zelfs gummen en linialen van PAW Patrol. Zo zijn jonge kinderen helemaal klaar voor school, terwijl hun grote vrienden bij hen kunnen blijven!

Dit vind je misschien ook leuk...