DIY, Online shopping

Relatiegeschenken van BudgetGift.nl

Je kan op verschillende manieren klanten binden aan je bedrijf. Terugkerende klanten zijn namelijk de beste ambassadeurs voor het bedrijf. Vooral als ze elke keer tevreden zijn over het product, de service en kennis. Zij vertellen familie, vrienden en bekenden over jouw bedrijf, waardoor de kans groot is dat zij ook bij jouw bedrijf komen voor het product, de service of kennis.
Maar hoe werf je nieuwe klanten? Dit kan op diverse manieren. Je kan advertenties plaatsen in (online) kranten, op social media of investeren in een radio- of televisiereclame. Dit zijn allemaal vrij kostbare investeringen, waarbij de return on investment niet altijd even hoog is. Een relatief goedkopere manier om klanten te werven is via relatiegeschenken.

Wat zijn relatiegeschenken?

Relatiegeschenken zijn artikelen die meestal bedrukt zijn met een logo of persoonlijke boodschap. Dit kan ook een artikel zijn die speciaal op maat gemaakt is om aan jouw bedrijf te promoten. De meest simpele voorbeelden van relatiegeschenken zijn:

  • Pennen
  • Notitieboekjes
  • Paraplu’s
  • Tassen
  • Winkelwagenmuntjes
  • Drinkflessen

Op al deze artikelen het logo van jouw bedrijf gedrukt worden. Een tekst of afbeelding is desgewenst ook mogelijk. Hierdoor is het goed zichtbaar van wie het relatiegeschenk af komt.
Zoals hierboven genoemd kunnen relatiegeschenken ook op maat gemaakt worden. Hierdoor is het een uniek cadeau of spaaritem voor klanten. Voorbeelden hiervan zijn de pennen van 123Inkt.nl, bieropeners van Grolsch of de sleutelhangers van Ajax. Al deze items zijn op speciaal op maat gemaakt voor deze bedrijven, waardoor er geen ander artikel is die op dit artikel lijkt. Hiermee onderscheid het zich van de concurrenten, wat weer een voordeel is. Vaak worden deze artikelen gratis weggeven bij acties of tijdens beurzen of evenementen. De klantbinding is hiermee nog hoger, want wij Nederlanders zijn natuurlijk gek op gratis artikelen.

Waarom investeren in relatiegeschenken?

Relatiegeschenken zijn relatief goedkoop en hebben ook een lange levensduur. De meeste relatiegeschenken kennen meerdere ‘eigenaren’ in de tijd dat ze gebruikt worden. Denk maar eens aan pennen. Die zijn we allemaal dagelijks kwijt, omdat deze door iemand anders in ‘bruikleen’ is. Maar hierdoor gaat het logo of de naam op de pen wel langs meerdere personen, wat weer goed is voor de naamsbekendheid.
Er zijn dus twee belangrijke redenen om te investeren in relatiegeschenken. De prijs en het werven van naamsbekendheid. Daarnaast is het aanbod van relatiegeschenken ook enorm, waardoor er altijd wel een passend relatiegeschenk tussen zit voor jouw bedrijf. Heb je een bouwbedrijf? Dan zijn wellicht een duimstok met logo of een gegraveerde timmermanspotlood leuke relatiegeschenken om aan klanten te geven. Heb je een schoonheidssalon? Dan is een bedrukt make-up spiegeltje of lippenbalsem een leuke optie om te geven. Zo is er voor ieder bedrijf een leuk relatiegeschenk te vinden.

Waar koop ik relatiegeschenken?

Als je op zoek bent naar een compleet assortiment relatiegeschenken, samen met de beste prijs en goede service, koop dan je relatiegeschenken bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft goede en luxe relatiegeschenken voor de beste prijs. Of je nu op zoekt bent naar een simpele pen, of naar een luxe powerbank, BudgetGift.nl heeft het allemaal. En staat het niet op hun website (wat mij sterk lijkt), dan kan je altijd contact opnemen met BudgetGift.nl. Zij helpen je graag bij het vinden van de juiste relatiegeschenken. Je weet zeker dat je relatiegeschenken in goede handen zijn bij BudgetGift.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...