Whatspace
Vrije tijd

Welke brommer past bij mij?

Zodra het lenteseizoen begint, beginnen er bij veel mensen kriebels te ontstaan met de drang om naar buiten te gaan. Maar, wat moet je nou doen als je eenmaal buiten bent? Een buitenhobby is voor veel mensen lastig te vinden; wij hebben de perfecte oplossing! Een brommer geeft jou de mogelijkheid om lekker de natuur in te trekken, om zo te genieten van het weer en een heerlijke wind door je haren. Hiervoor heb je enkel de perfecte brommer nodig. In deze blog noemen we drie populaire brommers voor jouw brommertocht. Get inspired!

  1. Tomos

Een goedkoop instapmodel in de brommerwereld is de Tomos. De brommers van Tomos zijn niet alleen erg goedkoop qua prijs, maar rijden ook nog eens enorm voordelig. Dit gaat niet ten koste van de betrouwbaarheid van deze tweewieler: je kunt er met een gerust hart van uitgaan dat de Tomos-brommer je van A naar B brengt, zolang je er geen rare dingen mee doet (zoals deze opvoeren). Vanwege zijn lage prijs is de Tomos een perfecte eerste brommer: zo ondervind je op goedkope wijze of brommer rijden iets voor jou is, of toch niet. 

  1. Zundapp

Misschien ben jij geïnteresseerd in brommers vanwege het ouderwetse gevoel dat dit nabootst. Om dit gevoel te optimaliseren, is een brommer van Zundapp perfect voor jou. Deze massieve tweewielers zijn in verschillende modellen beschikbaar, maar hebben een ding gemeen: ze hebben precies die ouderwetse look waar jij naar smacht. Zundapps zijn slim in elkaar gezet: hun design gaat niet ten koste van de rijkwaliteit. Een mooi voorbeeld hiervan is de waterkoeler, die een mooie bijdrage levert aan zowel de look van de machine als het gebruik hiervan. Zundapps zijn qua prijs al wat duurder dan de brommers van Tomos, maar voor een echte brommerfanaat is dat het absoluut waard. 

  1. Vespa

Ben jij op zoek naar pure kwaliteit? Dan zijn de brommers van Vespa een perfecte match! Er hangt een beetje een negatief beeld over Vespa onder de echte diehard brommer-liefhebbers, maar zo lang jij hier niks om geeft, zul je te allen tijde een hele prettige ervaring hebben met je Vespa. Een brommer van Vespa is vooral geschikt voor kleine stukken, zoals je rit naar werk of naar school. Dit betekent echter niet dat je hier geen gebruik kan maken voor een lekkere toertocht, want ook hier geniet je van alle kwalitatieve voordelen van de Vespa. De prijs van de gemiddelde Vespa is aardig aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je ook pure kwaliteit terug. 

Veilig rijden

Het maakt niet elk uit welk model of merk brommer jij kiest: je brommer verzekeren is altijd belangrijk. Door dit te doen met een verzekering van Inshared is jouw brommer niet alleen gedekt voor diefstal, maar ook voor schade aan jouw- of andere brommers. Neem een kijkje en rij vandaag al veilig! 

Dit vind je misschien ook leuk...