Huis & tuin

De overgang tussen de buiten en binnen omgeving

Als je een eigen tuin hebt dan is de kans groot dat je je best doet om deze zo goed mogelijk te onderhouden. Je kunt allerlei verschillende kanten op met je tuin en kan iedereen het dus zijn eigen maken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je tuin in dezelfde stijl aan te kleden als je eigen woning. Als je hiervoor kiest is het natuurlijk ideaal als je vanuit je woning genoeg overzicht hebt over je tuin om te kunnen genieten van het werk wat je hebt neergezet.

Een mooi plaatje

Je wilt natuurlijk met trots terug kunnen kijken op wat je tuin uiteindelijk is geworden en dit kun je gemakkelijk doen door gebruik te maken van glazen wanden. Dit glazen schuif-draaisysteem heeft losse en verplaatsbare panelen die over het gehele front geopend kunnen worden. Deze zijn erg handig voor de gemakkelijke overgang tussen binnen en buiten doordat de panelen van het systeem volledig open kunnen en in een hoek geparkeerd kunnen worden. Er wordt weinig plek in beslag genomen door de platen dus je hebt genoeg uitzicht over je gehele tuin. De glazen wanden kunnen echter ook voor binnen worden gebruikt. 

Een plekje in de tuin

Het is natuurlijk heerlijk om vanuit je eigen woning te kunnen genieten van je tuin, maar hoe ideaal zou het zijn als je ook buiten een plekje creëert waar je nog extra van je tuin kunt genieten. Door de jaren heen zijn er verschillende dingen in opmars gekomen die een toevoeging kunnen zijn aan je woning. Denk bijvoorbeeld aan een veranda of een overkapping. In een van deze werken kun je dan ook gebruik maken van glazen wanden als je het deel wilt afsluiten. Door het af te sluiten kun je er tijdens wat koudere dagen ook nog gebruik van maken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het deel in je tuin open te houden zodat je er naar uit kunt kijken om er weer plaats te nemen als het mooi weer is. 

Je eigen stijl

Door je eigen tuin in te delen kun je volledig je eigen stijl overbrengen in je tuin. Zo kun je je eigen planten kiezen en kun je alleen hier al een sfeer mee creëren. Als je besluit om iets te maken waar je in buiten kunt zitten, dan kun je ook dit in je eigen stijl maken. Je kunt materialen kiezen die bij je stijl passen en ook kun je de inrichting naar je eigen smaak uitkiezen. Het kan dus helemaal je eigen worden en dat maakt het dan nog extra leuk om vanuit je woning een uitzicht te hebben op de mooie tuincreatie die je hebt weten te realiseren.

Dit vind je misschien ook leuk...