Huis & tuin

Zwembadstore.com: dé zwembadspecialist van Nederland

Met trots kan Zwembadstore.com zeggen dat zij specialist zijn in zwembaden en accessoires van heel veel verschillende merken. Daarom is Zwembadstore.com één van de bekendste merken als het gaat om waterplezier, maar ook de prijs- en kwaliteitsverhouding is toonaangevend. Benieuwd naar wat Zwembadstore kan betekenen in jouw aanschaf van een zwembad, boot of luchtbed? Lees dan snel verder!

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Iedereen kan een betaalbare zwembad in eigen tuin neerzetten. Ieder zwembad kan men met een zeil afdekken. Zo houdt je niet alleen vuil buiten de deur, óók blijft het zwemwater beter op temperatuur. Het zwembadwater reinig je met één van de filterpompen. Uit het assortiment van Zwembadstore zijn de Easy Set Pool opzetzwembaden erg populair. Maar je kan ook kiezen voor een grotere Frame Pool zwembad. Kenmerkend voor de buitenbaden zijn altijd het sterke frame en de onslijtbare polyester wanden/liners.

Accessoires

Heb je onlangs een zwembad gekocht of ben je van plan er een bij Zwembadstore te bestellen? Hoe het ook zij, voor een goede kwaliteit zwembadwater raadt Zwembadstore je aan om altijd een filterpomp aan te schaffen. Koop bijvoorbeeld een zandfilterset. Het zandfiltersysteem vul je met glas of zand die ook bij Zwembadstore te bestellen zijn. Voor grotere zwembaden wordt een zwembadpomp met filter aangeraden.

Opblaasboten, zwemvesten, kayaks en speelgoed

Zwembadstore.com heeft een ruim assortiment met opblaasbare boten en kayaks. Van leuke bootjes voor kinderen tot serieuze opblaasboten voor volwassenen. Het voordeel van opblaasbare boten/kayaks is dat ze nauwelijks ruimte kosten en daarom gemakkelijk te vervoeren zijn. Op het gebied van zwembadspeelgoed kan je ook van alles bieden. Verras uw kinderen met het allerleukste speelgoed zoals strandballen, zwembanden, opblaasbeesten, babyzwembadjes, snorkelsets of luchtbedden!

Zwembaden van Zwembadstore

Heb je al een zwembad op het oog? Dan is het verstandig om eens op de website van Zwembadstore te kijken. Daarbij worden verschillende specificaties van elk zwembad gegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je een zwembad direct bestellen? Dat kan gemakkelijk en veilig via Zwembadstore. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, gaan ze aan de slag met jouw order. Bestel jouw zwembad voor 16:00 uur en ontvang het zwembad al binnen 1 werkdag in huis. Wil je meer weten over de zwembaden uit het assortiment van Zwembadstore of heb je vragen over een specifiek zwembad? Je kan ten alle tijden contact met ze opnemen om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Zwembadstore is te bereiken per email of bel ze even tijdens kantooruren.

Dit vind je misschien ook leuk...