Beauty & mode

Welke trui kies jij als favoriet wanneer je deze drie opties hebt?

Even een trui uit de kast trekken is zo heerlijk simpel. Truien zijn lekker warm, makkelijk aan te trekken, simpel om te combineren en het draagcomfort is ontzettend hoog. Wij snappen als geen ander dat je als man altijd op zoek bent naar weer een nieuwe toevoeging aan de verzameling truien die je in de kast hebt hangen. In dit blog nemen we je mee in een aantal modellen van de favoriete trui waarna je wellicht jezelf nog even afvraagt of je alles al wel in huis hebt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 

De trui met V-hals 

Een van onze favorieten voor tijdens de lente- en zomerdagen is toch wel de trui met V-hals. Deze bijzonder uitgesneden halslijn wordt namelijk vaak geproduceerd in lichte stoffen zoals polyester of katoen. Hierdoor is de trui ook uitstekend te dragen wanneer de temperaturen iets oplopen. Doordat je hals en nek lekker vrij zijn heb je het direct wat minder snel warm. Wil je nu graag de v-hals trui ook in de winter dragen? Geen probleem! Er zijn ook genoeg truien te vinden die gemaakt zijn van 100% wol, zo weet je zeker dat je lekker warm blijft tijdens de koude winterdagen. Wanneer je last hebt van de open hals of nek kun je altijd een extra sjaal meebrengen voor de zekerheid. Een extra voordeel van de V-hals is dat je daarmee automatisch goed gekleed voor de dag komt.  

De trui met patroon 

Another day, another sweater; wil je graag een trui aan maar vind je het net iets té simpel ogen? Kies dan eens voor een trui met een mooi patroon. Er zijn veel truien voor heren te vinden die een uitdagend, vrolijk of juist subtiel patroon hebben. Door voor een trui met patroon te kiezen zal je outfit direct een hele andere uitstraling krijgen. Ongetwijfeld zul je met een trui met patroon ook meer opvallen dan wanneer je een trui draagt in een effen kleur. Een andere manier om op te vallen is door een trui te kiezen in een opvallende effen kleur zoals groen, oranje, rood, roze of paars. Blijf dan wel weg van de donkere varianten van deze kleuren. Deze zullen juist weer voor een neutrale, simpele uitstraling zorgen.  

De hoodie 

De laatste trui waarvan wij vinden dat iedereen er één in de kast zou moeten hebben, al is het puur voor comfort, is de hoodie. Want deze trui met capuchon is ongelofelijk prettig om te dragen. Niet alleen bezorgt het je een sportieve en stoere look, het houdt je ook nog eens heerlijk warm en de capuchon kan tijdens regenachtige dagen een echte uitkomst bieden. De hoodie komt voor in alle denkbare kleuren en is daardoor ook ongelofelijk makkelijk om te combineren. Daarnaast kun je hoodie ook nog eens heel gemakkelijk vervangen voor je jas. Er zijn dikke stevige varianten voor op de koude dagen en er zijn dunne luchtige varianten voor de zwoele zomeravonden. Welke vrijetijdsbesteding je ook op de planning hebt, een hoodie kan (bijna) altijd. 

Dit vind je misschien ook leuk...